Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Народна артистка України Ольга Сумська має дві дорослі дочки. Старша Антоніна народилася 34 роки тому у першому шлюбі з актором Євгеном Паперним, молодша Ганна з’явилася на світ у другому шлюбі актриси з Віталієм Борисюком. Цього року дівчині виповнилося 22 роки. Вона, як і раніше, живе з батьками в Києві і минулого року їздить з мамою на гастролі.

А нещодавно Ольга Сумська разом із молодшою ​​донькою побували у столиці Нідерландів Амстердамі. Атмосферні фото з подорожі можна побачити в Інстаграмі Анни. На кадрах дівчина з’явилася у стильному светрі сірого кольору та джинсах. Доповнили образ мініатюрна сумочка Chanel та окуляри.

22-річна донька Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму
22-річна донька Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

У той час, як Ганна разом з мамою гуляли Амстердамом, її рідна сестра Антоніна Паперна також засвітилася в Інстаграм. Вперше за довгий час у мікроблозі актриси з’явилися фотографії, які, зважаючи на все, були зроблені під час чергової фотосесії. У кадрі 34-річна Тоня Паперна з’явилася у білому сарафані, чоботях-козаках та ковбойському капелюсі. На одному з фото молода жінка позувала разом із конем.

Дочка Ольги Сумської показала, як живе у Москві
Дочка Ольги Сумської показала, як живе у Москві

Зазначимо, що на відміну від молодшої сестри, доступ до сторінки якої відкритий для всіх, Інстаграм Паперної можуть бачити лише користувачі з Росії. Для українців доступ закрито.

Нагадаємо, що в перші дні війни, коли користувачі Мережі почали звертатися до дочки Сумської з проханням висловитися про напад російських військ на Україну, Антоніна обмежила можливість писати коментарі під своїми фото, а потім взагалі закрила сторінку. За два з половиною роки Тоня жодного слова не сказала про війну. В одному зі своїх інтерв’ю Ольга Сумська на виправдання доньки сказала, що молода жінка боїться відкрито висловлюватися, щоб не нашкодити собі та своїм дітям.

Антоніна Паперна з чоловіком у Москві

Вперше місяці Паперна взагалі не з’являлася на публіці. Почекавши час, потихеньку вона почала виходити у світ. У 2023 році стало відомо, що старша дочка Сумської зіграла одну з ключових ролей у новому серіалі під назвою “Постукайся в мої двері в Москві”.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі
Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі

Схожі статті

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.