“Я перфекціоніст”: 39-річна Тіна Кароль зізналася, чи вдавалася до послуг пластичної хірургії

Українська співачка Тіна Кароль відверто відповіла на чутки щодо пластики та розкрила свої секрети догляду за шкірою й фігурою, підкреслюючи найважливіші моменти.

Одна з найбільш відомих українських співачок Тіна Кароль вирішила розвіяти чутки про свої можливі пластичні операції. Під час спілкування зі своїми підписниками в Instagram 39-річна виконавиця відповіла на одне з популярних питань, що стосується її зовнішності.

Попри здогадки з боку підписників, Кароль чітко дала зрозуміти, що на її зовнішність впливають лише регулярний догляд та здоровий спосіб життя. У своєму відвертому зізнанні артистка підкреслила, що жодного разу не вдавалася до послуг пластичних хірургів. Хоча іноді виникають думки про зміни, перфекціонізм і страх не дозволяють їй довіритися фахівцям у цієї галузі.

“Тільки догляд. Жодної операції. Думки бувають, але я перфекціоніст і боюсь довіритися”, — написала артистка у своїй відповіді.

Тіна Кароль розповіла, чи робила пластику на обличчі
Тіна Кароль розповіла, чи робила пластику на обличчі

Це одкровення підняло ще більше запитань від шанувальників, зокрема про її методи догляду за шкірою обличчя та підтримання фігури. Зірка зізналася, що довгі роки дотримувалася дієт і сильно обмежувала себе в їжі. Проте зараз підхід Тіни змінився. Вона дозволяє собі повноцінні прийоми їжі в обідній час, коли метаболізм активний, а ввечері надає перевагу легшим продуктам.

“Була 20 років на дієтах. Все маркетинг… В обід можна все! А саме від 13 до 15 години. Ранком – білки, ввечері – овочі”, – поділилася співачка.

Тіна Кароль розповіла, чи робила пластику на обличчі
Тіна Кароль розповіла, чи робила пластику на обличчі

Також, співачка розкрила свої секрети догляду за шкірою. Вона підкреслює важливість здорового сну, відсутність шкідливих звичок та насичення шкіри корисними речовинами, зокрема вітаміном С і поживними кремами, що підібрані спеціально під її тип шкіри.

Схожі статті

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.