Рубрики: Фото та відео
01.08.2024 12:55

Практично без одягу: суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво готував вечерю, “грався” з маслом і “мурчав”

Ектор Хіменес-Браво, який є суддею відомого проєкту "МастерШеф Україна", вдома готує їсти практично без одягу. На телеекрані телеканалу СТБ таким його не побачити. А от в Instagram є ще й не таке.
Поділитися

Відомий канадський та український шеф-кухар колумбійського походження, суддя проєкту “МастерШеф Україна” та телеведучий Ектор Хіменес-Браво дуже чудово провів минулий вечір і поділився своїм задоволенням зі всіма своїми підписниками в соцмережі Instagram. Він опублікував своє фото без футболки і написав: “А я піду готувати собі смачну вечерю”. І зник. Трішки пізніше він оприлюднив світлину того, чим займався. Ектор, як і обіцяв, готував їсти.

“Ммммм, друзі, мммм… Мій салат. Як смачно і добре для хорошого здоров’я, – похвалив сам себе Ектор Хіменес-Браво на відео у своїй stories.

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав, як готував вечерю без одягу

Головний шеф кухар України розповів, що для нього така вечеря просто ідеальна, оскільки вона смачна та корисна. І він може спокійно рекомендувати всім готувати собі такі смаколики, щоб мати міцне здоров’я. Тому, Ектор поділився рецептом свого шедевру. Найголовніше, що всі ці продукти доступні і їх легко можна придбати в будь-якому супермаркеті країни, або на ринку.

Щоб зробити такий салатик, як у судді проєкту “МастерШеф Україна”, кожній жінці необхідно мати листя салату, креветки, тунець, авокадо, помідор, огірок, олію, сік лимона, перець та сіль. Все це необхідно порізати, викласти на тарілку, полити оливковою олією, лимонним соком (віджати краплинки соку з лимона), додати сіль та перець. І все — салат готовий до споживання!

Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво показав, як готував вечерю без одягу

Задоволений учорашнім вечором і самим собою, Ектор Хіменес-Браво написав: “Ну, можна вважати, що сьогодні мій вечір вдався!”. А вже зранку він радів тому, що відкрив вікно і відчув звідти прохолоду, а не спеку, як в пустелі Сахара. Ще він надзвичайно задоволений тим, що вимикати світло у нього почали набагато менше. І як ніколи, він почав цінувати можливість зробити собі зранку філіжанку кави. Адже, коли є світло, то і працює кавомашина.