Рубрики: Фото та відео
01.08.2024 17:13

31-річна Марія Яремчук показала, як змінилася після пологів: світло-каштанове волосся і не вищипані брови

Марія Яремчук вперше за довгий час показала, як виглядає. Ба більше, показалася саме після народження свого первістка. Як співачка виглядає зараз?
Поділитися

Свого часу молода артистка Марія Яремчук мала настільки шалений потенціал, що не вірилося у її бажання піти зі сцени. Спадкоємиця Назарія Яремчука заявила, що має фобію, яка дійсно заважає їй жити. А тому прийняла рішення завершити музичну кар’єру. Артистка заявила, що не повернеться, і розраховувати на це не варто. І дійсно, роки минають, а Марія Назарівна насолоджується життям непублічної персони.

Виходить на зв’язок зі своїми шанувальниками вона лише в особливих випадках. Наприклад, минулого року артистка приїхала до Ліверпулю, щоб виступати у рамках Євробачення, і лише для того, щоб нагадати світу про те, які таланти живуть в Україні.

Марія Яремчук показала, як виглядає через 2 місяці після пологів

Цьогоріч Марія Назарівна знову з’явилася перед своїми фанатами, але на цей раз за для презентації фільму свого легендарного батька. Яремчук не тільки нагадує про необхідність подивитися стрічку про її предка та великий внесок у культурну спадщину, але й проводить невеличкі заходи, пов’язані з даною подією.

Але найголовніше для шанувальників це те, що вони можуть побачити Марію Яремчук вперше за довгий час, і окрім того, після її пологів. Нещодавно виконавиця стала матір’ю, про що стало відомо проти її волі. Найпершим ці дані у інформаційне поле злив Богдан Беспалов, але пізніше надійшли підтвердження від інсайдерів.

Марія Назарівна була надзвичайно розлючена через даний інцидент, адже зрозуміла, що злив відбувся у пологовому будинку, що проти закону.

Марія Яремчук показала, як виглядає через 2 місяці після пологів

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона опублікувала свіже відео ролик, на якому провела невеличкий конкурс пов’язаний з кінострічкою про Назарія Яремчука. І можна помітити, що зірка виглядає неймовірно: в неї фарфорова шкіра, пишні брови натуральної форми як зараз модно, а також світло-каштанове волосся. Роки йдуть, але Марія Яремчук залишається писаною красунею, у якої мінімум конкуренток.

І це лише зайвий раз нагадує про те, що шоу-бізнес втратив справжню ікону та імовірну майбутню поп-діву.