Вагітність, таємний чоловік та пропозиція руки і серця на публіці: що відомо про життя Марії Яремчук?

Спадкоємиця знаменитого українського виконавця Назарія Яремчука Марія Яремчук завершила кар'єру 5 років тому, і з того часу багато чого змінилося.

Марії Яремчук вдалося завоювати любов своєї публіки далеко не одразу, адже просування в шоу-бізнесі вимагає багато сил, нервів та витрат. Будучи дочкою знаменитого музиканта, а також маючи братів-виконавців, Марія Назарівна була вимушена піти своїм власним шляхом, але отримала велику підтримку зі сторони колег.

В якийсь момент здавалося, що на співачку чекає велике майбутнє на сцені. В неї був і прекрасний голос, і неймовірна зовнішність, і велика кількість прихильників. Однак, більше п’яти років тому вона заявила, що завершує кар’єру через те, що боїться виступів на сцені.

Марія Яремчук розповіла, як склалося її життя після завершення кар’єри

Марія Яремчук
Марія Яремчук розповіла, як склалося її життя після завершення кар’єри

Шанувальники не могли повірити, що чують це саме від співачки, яка виходила до великої публіки неодноразово. Ба більше, подейкували, що зірка почала зустрічатися з Олександром Пономарьовим і стала його дружиною.

Пройшло з тих пір не мало часу, і почали з’являтися нові новини на рахунок життя Марії Назарівни після завершення кар’єри. Так, співачка наробила чимало шуму через пропозицію руки і серця, яке отримала за кулісами Євробачення. Партнер співачки бо в нас тільки зачарований нею, що у жартівливій формі почав до неї залицятися. Хоча шанувальники обговорювали той факт, що Марія імовірно йому дуже сподобалася.

Окрім того, досі підозрюють, що Яремчук все ж таки живе з Пономарьовим, так як відомо, що у співака є цивільна дружина, і її особистість він ретельно ховає. А нещодавно до мережі потрапили кадри, на яких Марія Яремчук постала вагітною. Знімки нібито злили інсайдери, адже на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Яремчук дуже обережна і зайвий раз нічого не публікує.

Так само вже пліткують про те, що пологи відбулися. Але усе це залишається у статусі здогадок та чуток.

Схожі статті