Рубрики: Фото та відео
02.08.2024 13:40

“Заводить”: дружина Григорія Решетніка показала, з ким проводить час, коли чоловіка немає поруч

Відомий український телеведучий Григорій Решетник частенько пропадає на роботі. Тому його дружина Христина прийняла рішення розважитися без нього.
Поділитися

Популярний шоумен Григорій Решетник саме бере участь в зйомках нового “Холостяка” з Олександром Тереном Будько у головній голі. Звісно, роботи чимало, а про відпочинок можна тільки міряти. Тому, його кохана дружина вирішила не чакати, поки чоловік знайде вільний час та самостійно повезла дітей на море.

Про родинний відпочинок Христина повідомила у своєму Insragram. Як зазначає багатодітна мати, відпочинок з трьома дітьми це ще той квест. Проте, вона робить все, що від неї залежить, аби синам сподобалася відпустка та вона змогла трохи розслабитися.

“Діти чекали на море. А я чекала на місяць спокою – без тривог і відключень світла. Ну і звісно, теж на відпочинок. Хоча, з трьома дітьми це ще той квест – Діма постійно “заводить” всю команду, його енергії просто вистачить на всю футбольну команду, Іван мріє побути на самоті, а Сашко радий, що брати постійно борються за його увагу і не дає братам відпочити – де вони, там і він! Словом, весело – не те слово! Але це і є щастя, бо вони так швидко ростуть”, – написала Христина.

Дружина Григорія Решетніка показала, як проводить час, поки чоловік працює

Христина розуміє, що діти дуже швидко ростуть, тож намагається якнайбільше насолоджуватися часом, поки вони не відлетіли з батьківського гніздечка. Крім того, старший син подружжя Сашко допомагає поратися з молодшими Іваном та Дмитром.

Своєю чергою, Григорій відреагував на новий пост дружини зізнавшись, хо дуже скучив за близькими. Чоловік радий, що його рідні змогли трохи відпочити від міської метушні, проте з нетерпінням чекає на них вдома.

“Мої любові! Скучив сильно”, – відповів Григорій.

Дружина Григорія Решетніка показала, як проводить час, поки чоловік працює