“Єдиний Family Style”: Катерина Кухар вперше за тривалий час показала 15-річного сина від першого шлюбу

Українська прима-балерина потішила шанувальників новою порцією сімейного контенту. Вперше за довгий час, вона показала, як виріс та змужнів її син-підліток.

Відома балерина та хореографиня Катерина Кухар не часто показує старшого сина. Молодша донечка Анастасія періодично з’являється на сторінці матері, а ось підліток Тимур воліє залишатися в тіні зіркової мами та не з’являється у публічному просторі.

Схоже, що цього разу матері вдалося вмовити нащадка на спільну фотозйомку, яку зірка опублікувала у своєму Instagram. На фото видно, як виріс та змужнів парубок. Тимур дуже вимахав за останні роки. Хлопець вищий за маму, яка поряд з сином, немов дюймовочка. Він вже зовсім дорослий та виглядає, як завидний наречений.

Катерина Кухар показала свого 15-річного сина
Катерина Кухар показала свого 15-річного сина

Для фотосесії, стилісти підібрали родичам стильні кежуал образи, які влучно підкреслюють одне одного. Кухар жартує, що знайти одяг, який би сподобався хлопцю, було задачкою з зірочкою. Проте, їм вдалося і тепер мама тішиться результатами спільних старань.

“Я мала шанс побачити своє продовження Тимура з іншого ракурсу. Це наша перша спроба з сином спробувати єдиний Family Style. P.S. Давайте на чистоту. Вдягти підлітка – це завдання із зірочкою…”, – написала хореографиня.

Катерина Кухар показала свого 15-річного сина
Катерина Кухар показала свого 15-річного сина

Нагадаємо, Катерина народила сина перебуваючи у першому шлюбі. Тоді, обранцем жінки став її колега, який з часом покинув мистецтво та поринув в бізнес. Одружилися вони досить рано, а через роки зрозуміли, що не чують одне одного.

На додаток, спільна трагедія не змогла їх об’єднати, а тільки розсварила. Втрата першої дитина стала вирішальним фактором, що вплинув на їх рішення розійтися. Й хоча пара намагалася налагодити стосунки, Катерина навіть встигла завагітніти вдруге, в решті решт вони розлучилися.

Схожі статті