Рубрики: Фото та відео
11.08.2024 15:00

“Потрібна ваша порада”: Ірина Білик показала рідкісні фото молодшого сина та розповіла про його проблему

Відома українська співачка Ірина Білик не часто показує свого молодшого сина. Проте, жінка вже не вперше просить поради щодо нього у шанувальників.
Поділитися

Популярна українська артистка Ірина Білик активно веде свій фотоблог. Проте, знайти там фото з її дітьми, це задачка з зірочкою. Нещодавно, зірка розмістила нове фото молодшого сина, але зробила вона це не просто так. Жінка звернулася до аудиторії за порадою.

У своєму Instagram, Іра виклала свіжий знімок 8-річного Табріза. Но фото малий відразу після ванни, волосся ще не висохло та має дуже неохайний вигляд. За словами співачки, воно дуже неслухняне та потребує особливого догляду. Поради, щодо засобів вона спитала у своєї аудиторії.

“Друзі, потрібна ваша порада! Який дитячий шампунь краще підходить для неслухняного волосся? Поділіться своїми знахідками!”, – підписала фото артистка.

Ірина Білик показала рідкісні фото молодшого сина

У коментарях до допису розгорнулася ціла компанія. Одні користувачі почали радити шампуні та дитячі бальзами для волосся. Другі, підстригти Табріза. Інші порадили звернутися за порадою до знаменитостей з кучерями, а саме до Дантеса та Каменських. А ось дехто порівняв дитину з відомим персонажем мультфільмів та казок – Мауглі. Дійсно, щось спільне є – темне скуйовджене волосся та смугла шкіра.

“Підстрижіть налисо, та й ніяких проблем”, “Ножиці, або спитайте Вову Дантеса”, “Масочку на волосся після миття шампунем”, “Мауглі”, “До Каменских вона знає”, “Ну красунчик же який”, “Йому і так гарно”, “Машинка для стрижки! Тим паче хлопчик”, “Шампунь завжди для шкіри, а для неслухняного волосся маска чи кондиціонер, нанести на довжину після шампуню маску, розчесати щіткою і змити”, – написали в коментарях.

Ірина Білик показала рідкісні фото молодшого сина