Рубрики: Фото та відео
12.08.2024 07:30

19-річна дочка Олі Полякової кардинально змінила образ: гроші на процедуру дала не мама, а хлопець

Доросла донька Олі Полякової живе окремо від батьків і самостійно облаштовує своє життя. Якщо раніше за її примхи платили батьки, то тепер ця ноша лягла на плечі її хлопця.
Поділитися

Зіркові діти часто наслідують своїх батьків. хтось залишається менш популярним, а хтось перевершує їх надбання. Проте, те що молодь наступає на п’яти знаменитостям, факт безсумнівний. Ось і Маша Полякова вривається в український шоу-біз. Дівчина активно пише пісні, знімає кліпи та веде особистий блог. Звісно, до зіркової мами їй ще далека, проте які її роки?

Нещодавно, у Марії замовили рекламу. Тож, дівчина не стала гаяти часу та прийнялася за роботу. Вчора, на її сторінці в Instagram, було опубліковане нове відео з рекламою фарби для волосся. Через такого замовника, дівчині довелося дещо змінити у своїй зовнішності.

“Мені здається кожна, хоч раз у своєму житті, хотіла змінити свою зовнішність. Це так зробила я нещодавно – освітлила собі пасма. Але зрозуміла, що хочу яскравих кольорів”, – розповіла Полякова-молодша.

Старша дочка Полякової показала свою нову зачіску

Зазвичай, товари на рекламу бренди надсилають безоплатно. Проте, схоже, що починаюча блогерка “позичила” їх у свого кавалера. Що ж, тепер примхи звиклої до розкішного життя Марії лягли на плечі її хлопця, який, за словами дівчини, займається програмуванням.

“Ну а хто я така, щоб ще й трошки грошей не попросити. Ну а що? Він же айтішник як-не-як”, зізналася Маша.

Старша дочка Полякової показала свою нову зачіску

А ось сама реклама сподобалася не всім підписникам Полякової. Дівчину розкритикували, бо підозрюють, що вона пофарбувала не своє волосся, а накладні пасма. Шанувальники не розуміють, чому молода артистка намагається ввести їх в оману.

“Ви не пофарбували волосся своє, прикололи пасма білі, і їх пофарбували, а своє волосся слабо стало?”, – написали під відео.

Проте, Маша, як і раніше не зважає на хейт та продовжує рухатися на зустріч до своєї цілі. Й хоча її музичний стиль подобається далеко не всім, хто зна, що чекає на юну виконавицю в майбутньому.