“Мама була права”: дружина Тімура Мірошниченка розповіла, як їхні батьки сприйняли рішення всиновити дітей

Відоме подружжя Мірошниченків зізналися, чи зраділи їх батьки, коли дізналися про неочікуване поповнення у родині. Реакція була геть різною.

Відомий телеведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна вже рік як виховують прийомного сина Марселя. Крім того, нещодавно пара вдочерила ще одну дитину – Ангеліну. Велика родина ще вчиться порозумінню та сприйняттю, проте вони дуже стараються, аби їх діти були щасливі.

Витання всиновлення, дуже тяжке та потребує серйозної підготовки. Далеко не всі можуть взяти відповідальність за не рідну дитину. У своїх Instagram, подружжя розповіло, як їх батьки поставилися до несподіваного поповнення.

“Просила подумати. Бо це “сформована особистість”. “Це в першу чергу дитина”, відповіла тоді я. Хоча потім ще багато разів плакала з думкою “мама була права”, але це вже зовсім інша історія”, – зізналася жінка.

Дружина Тімура Мірошниченка розповіла про ставлення батьків до всиновлення
Дружина Тімура Мірошниченка розповіла про ставлення батьків до всиновлення

Жінка зізналася, що реакція батьків була кардинально різною, проте всі представники старшого покоління підтримали пару. Бабусі дуже переймалися через кількість зусиль, які потрібно буде долучити їх дітям. Вони на власному досвіді розуміють, як важко виховувати дітей, тим паче коли їх четверо. А ось реакція Інниного тата була напрочуд спокійною, чоловік просто дізнався, чи є їх рішення остаточним та привітав молодих батьків.

“Інколи мені здається, що в батьках ще більше прийняття і безумовної любові, ніж є в нас”, – повідомила Інна.

Дружина Тімура Мірошниченка розповіла про ставлення батьків до всиновлення
Дружина Тімура Мірошниченка розповіла про ставлення батьків до всиновлення

Попри страх за своїх та прийомних дітей, бабусі та дідусі з перших днів поставилися до Марселя та Ангеліни, як до рідних. Й хоча вони не розуміють деяких нюансів виховання дітей, які були позбавлені батьківської любові, вони залюбки допомагають родині за найменшої потреби.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.