Рубрики: Фото та відео
15.08.2024 08:17

Руслан Сенічкін “одобрив”: Wellboy в компанії хлопця розповів, що у нього скоро з’явиться “дівчина”

Він публікував фото з різними красунчиками та веселкою, а зараз вирішив анонсувати появу у нього "дівчини". Що насправді відомо про особисте життя відомого співака Антона Вельбоя?
Поділитися

Бувши поза контекстом, люди цілком могли подумати, що Wellboy — представник ЛГБТ. Його красиві фото з іншими співаками та підтримка спільноти наче давали чіткі натяки на це. Але артист просто має певний сценічний образ та життєві принципи, які не заважають йому мати стосунки з дівчатами. Щобільше, в Антона вже давно є партнерка.

Антон Вельбой похвалився своїми успіхами на платформі Spotify

Восени минулого року Вельбой вперше показав шанувальникам свою кохану Яну Савченко. Красива блондинка за професією є стилістом, тому вона має чудове почуття смаку. Також на особистій сторінці можна побачити, що Яна є дуже творчою та ніжною натурою. Саме тому з Wellboy вони дуже легко знаходять спільну мову.

Дівчина називає свого коханого бусею. Спільні фото вони публікують досить рідно, оскільки просто насолоджуються стосунками та спільним щастям, а не прагнуть активно регулярно “кричати” про це на публіку. Шанувальники обожнюють пару Антона та Яни, бо разом вони мають дуже красивий та гармонійний вигляд.

24-річний Антон Вельбой показав підписникам свою дівчину

Також Wellboy продовжує активно розвивати власну творчість. Спільно з іншим талановитим молодим співаком Parfeniuk артист анонсував нову пісню “ДІВ ЧИНА”. На цей допис своїими вподобайками уже відреагували зірки 1+1 Руслан Сенічкін та Соломія Вітвіцька. Хлопець не уточнив, коли саме можна буде послухати нову роботу, обмежившись лаконічним “скоро”. До слова, Антон уже об’єднувався з Іллею під час запису пісні “Забий”.

Нагадаємо, що сьогодні Wellboy співпрацює з лейблом Papa Music, з яким минулого року він вирішив розірвати контракт. У сольному плаванні артист був не довго через судову тяганину та рішення, прийняте не на його користь. Зрештою всі сторони зрозуміли, що вони зацікавлені не у ворожнечі, а у взаємовигідній співпраці, тому продовжили контракт на нових умовах.

Співак Антон Вельбой анонсував нову пісню спільно з Іллею Парфенюком