Автор хіта “Гуси” Антон Вельбой програв суд і винен компанії шалені гроші: що сталось між співаком і лейблом

Гучний скандал між співаком Wellboy і музичним лейблом Papa Music розгорівся в квітні цього року. Днями відбувся суд, який завершився на користь продюсерського центру. Що відомо про конфлікт?

Розірвання договору

Навесні цього року музичний лейбл Papa Music подав позов до суду на свого експідопічного Антона Вельбоя, що більш відомий за своїм псевдонімом Wellboy. Причиною стало дострокове розірвання договору. Свій вчинок артист пояснив тим, що засновник лейбла, Олексій Голубєв, співпрацює з проросійським продюсером Юрієм Бардашем.

Співак Антон Вельбой програв суд проти Papa Musik та винен шалену суму грошей
Співак Антон Вельбой програв суд проти Papa Musik та винен шалену суму грошей

У Papa Music прокоментували ситуацію та звернулись до СБУ, аби спростувати обвинувачення від експідопічного. Державний орган, дійсно, не виявив жодних порушень. Згодом лейбл заявив, що Вельбой потрапив під вплив менеджерки Марти Останкової, яку звільнили з проєкту Papa Music ще рік тому:

“Багато на це було причин – від алкоголізму до фінансових махінацій”, – сказав у відеозверненні експродюсер Wellboy Євген Тріплов.

Чоловік зазначив, що директорка Антона вирішила заробити грошей на піснях виконавця, проте конфлікт вирішуватимуть в юридичній площині.

Також після виходу з компанії, Wellboy змінив псевдонім на Velboi та продовжив виконувати свої найпопулярніші хіти. Однак у договорі зазначено, що авторське право на всі треки належить продюсерському центру, тож артист не мав права цього робити.

Рішення суду

Тиждень тому відбулось судове засідання. Справу виграв продюсерський центр, що звинуватив Антона Вельбоя у достроковому розірванні контракту. На своїй особистій сторінці у Facebook, юрист лейбла Papa Music Олександр Селіванов заявив, що тепер співак вимушений виплатити компанії компенсацію у розмірі 300 тисяч доларів.

“Антон, а тобі бажаю приймати самостійні рішення. Все ще можна виправити. Ми всі люди”, – додав юрист та натякнув, що справу все ще можна вирішити мирним шляхом.

Співак Антон Вельбой програв суд проти Papa Musik та винен шалену суму грошей
Співак Антон Вельбой програв суд проти Papa Musik та винен шалену суму грошей

Схожі статті

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?