Рубрики: Фото та відео
15.08.2024 14:36

Галька, як в Криму: невістка Софії Ротару заінтригувала пляжним відпочинком десь точно поза Україною

Невістка легенда української естради Софія Михайлівна Ротару Світлана Євдокименко показала, як насолоджується відпочинком далеко за межами України.
Поділитися

Уважні фанати Софії Ротару прекрасно знають, що її родина обожнює відпочинок в Італії. Раніше сімейство збиралося там що року наприкінці літа. Зазвичай вони святкували день народження артистки у тісному сімейному колі, оточені розкішними кипарисами, морем, свіжим повітрям.

Але 2022-го Софія Михайлівна вийшла на зв’язок зі свого рідного села Маршинці. Тоді вона закликала вкласти гроші у її благодійний фонд, який займається захисниками України. Можна сказати, що це вперше, коли співачка дала зрозуміти, на якій саме вона стороні.

Але досі на її адресу лунають різноманітні звинувачення. Зірки зізнаються, що вони розчаровані. Мовляв, Ротару могла зібрати багато грошей за допомогою благодійного концерту, і так само вплинути на суспільство оголошеннями власної думки.

Невістка Софії Ротару показала, як відпочиває на пляжі за кордоном

Невістка Софії Ротару показала, як відпочиває на пляжі за кордоном 

Але Ротару і сама встигла потрапити у скандал. Так, 2 з половиною роки тому її син Руслан Євдокименко та онук Анатолій були затримані на кордоні під час спроби перетнути його нелегально. Чоловіки були повернуті на територію України.

Але вже незабаром стало відомо, що Анатолій Євдокименко все ж таки досяг бажаного і опинився в Європі. Руслан ділився у своєму акаунті кадрами біля українських полей. Але зараз родина вже не приховує свого місцеположення.

Онучка Ротару Соня Євдокименко вже неодноразово опублікувала на особистій сторінці в Instagram спільні фотографії з матір’ю з Італії. Так само Світлана Євдокименко, хоча і не ставить відмітку на мапах, але хизується приємним відпочинком на узбережжі.

Невістка Софії Ротару показала, як відпочиває на пляжі за кордоном. Скріншот особистої сторінки Світлани Євдокименко

Є ймовірність, що невістка Софії Ротару вже змінила країну перебування, але те що вона за кордоном поки що очевидно.