Рубрики: Фото та відео
28.08.2024 20:11

43-річний Сергій Притула забув екс-дружину і відгуляв весілля з неймовірної вроди нареченою: “Кохаю до щему”

43-річний Сергій Притула забув колишню дружину та відгуляв весілля з неймовірної вроди нареченою, яка вразила своєю елегантністю та несхожістю на ту, що була до неї.
Поділитися

Рідко можна було почути від Сергія притули зізнання у почуттях чи то на екрані, чи то у його блозі. Зірка відрізняється прекрасним почуттям гумору, вмінням правильно подати себе та інформацію, активною громадською позицією, благодійною діяльністю, політичною активністю.

Все більше і більше зірка змінює сферу свого впливу і все більше його блог стає серйозним. Інколи у коментарях розгоряється справжня битва між користувачами, які мають полярні погляди, хоча здається, що їх має об’єднувати любов до України та бажання світлого майбутнього для неї.

Сергій Притула показав, яким було його весілля та як виглядала наречена

Сергій Притула показав, яким було його весілля та як виглядала наречена

Сам Сергій здебільшого публікує на особистій сторінці в соціальних мережах Instagram та Facebook повідомлення про черговий збір, прохання від захисників, тощо.

Але коли мова заходить про велике кохання, то можна на хвилинку забути про все інше і сказати слово на цей рахунок. Так, нещодавно зірка повідомив у своєму блозі про те, що святкує річницю весілля з другою дружиною Катериною.

Варто відмітити, що свого часу ця історія кохання розвивалася непомітно, і про зміни в особистому житті зірки ніхто і не знав, аж допоки він не одружився. Катруся, уродженка Донеччини, закохала в себе знаменитого ведучого, вийшла за нього заміж, народила йому двох прекрасних дівчат Соломію та Стефанію.

Саме їй Сергій і присвятив публікацію, у дописі до якої зізнався в почуттях, виразив свою подяку та пошану і відкрився, як набагато емоційніше людина, ніж можна подумати спершу.

На кадрах обидва неймовірно красиві, щасливі та закохані. Саме про такі знімки мріють фанати зірок, коли думають про можливість трішки зазирнути за завісу таємниці та побачити кумирів у стані любовної ейфорії.