Рубрики: Фото та відео
04.09.2024 14:39

Багатодітна фіналістка “МастерШеф-12” Оля Рябенко показала, як підтримує стрункість: капуста замість гантелі

Не хочете ходити до тренажерного залу, бо він далеко, та ще й коштує грошей? Скористайтеся "тренувальним планом" від суперфіналістки "МастерШеф" Ольги Рябенко та станете такими ж стрункими!
Поділитися

Серед учасниць 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко була однією з найпопулярніших. Вона отримала любов аудиторії не лише завдяки кулінарним навичкам, а також через красу та дуже хороші людські якості. Ольга ніколи не була підлою в конкурсах, часто допомагала іншим та з гідністю прийняла поразку, коли у суперфіналі поступилася Валерії Матрохіній.

Але вразила Рябенко не тільки цим, але й своєю красою. Нагадаємо, що незабаром кулінарці виповниться 40 років. Але нічого в зовнішності дівчини не видає такого віку. І це при тому, що вона вже 4 рази ставала мамою! Як же їй вдається зберігати красу та стрункість?

Фіналістка 12 сезону МастерШеф Ольга Рябенко зі своїми 4 дітьми

Причина знаходиться на кухні. Звісно ж, найголовнішим фактором є раціон. Якщо споживати шкідливі та висококалорійні продукти, не знаючи в цьому міри, то про плаский животик можна забути. Тому варто обирати якісну їжу, а ще краще — готувати її самостійно.

Власне, процес приготування страв іноді цілком може замінити фізичну активність. На своєму прикладі Ольга продемонструвала це в нещодавніх сторіс. Для нового рецепта вона натирала капусту. Хоча ця задача може здаватися простою, але вона добре тренує руки.

Суперфіналістка МастерШеф-12 Ольга Рябенко показала, як качає м’язи під час готування

А ще можна просто завести 4 дітей. Кожен з них вимагає уваги, піклування. Рябенко регулярно має багато справ, які часом не дозволяють їй викроїти навіть хвилину відпочинку. Хоча, звісно, якщо поки про материнство ви не мрієте, то можна “кулінарний спорт” доповнити класичним.

І тренажерний зал для цього не обов’язковий. Багато вправ можна виконувати вдома, маючи мінімальний інвентар. Але саме раціон завжди складає 70-80% успіху.