“Ідеальні параметри”: суперфіналістка “МастерШеф-12” Ольга Рябенко вразила чесною думкою про себе

У 12 сезоні "МастерШеф" Ольга Рябенко вразила Ектора та глядачів своєю красою, жіночністю та 4 дітьми всього у 38 років. Але кулінарка пішла далі, розповівши шанувальникам про власну ідеальність.

Багато людей погодяться, що Ольгу Рябенко можна назвати справжнім взірцем жінки, дружини мами та кулінарки. Їй ще немає й 40 років, а вона вже народила 4 прекрасних дітей. І важливо, це не стало для неї причиною осісти вдома, як проста домогосподиня. Ольга завжди прагнула більшого. Тому жінка й пішла на “МастерШеф”, де лише дійшла до суперфіналу. І там Рябенко мінімально поступилася перемогою Валерії Матрохіній.

Та складно назвати Ольгу переможеною, бо у житті вона точно переможниця. Зараз особиста сторінка кулінарки налічує майже 150 тисяч читачів, які слідкують за її життям, повторяють її рецепти та просто захоплюються красою, жіночністю, талановитістю та вишуканістю жінки. У коментарях та особистих повідомленнях її часто називають ідеальною мамою, дружиною та просто жінкою. Тому вона вирішила поговорити про це детальніше.

Суперфіналістка МастерШеф-12 Ольга Рябенко зі своїми 4 дітьми
Суперфіналістка МастерШеф-12 Ольга Рябенко зі своїми 4 дітьми

Звісно ж, Ользі приємно отримувати компліменти. Але вона ніколи не вірила в ідеальність та досі вважає, що її не існує. А особливо важливо не шукати її в соціальних мережах. Блогери ніколи не демонструють всі аспекти власного життя, а показують лише найкращу сторону.

У декого дівчат, які вражають красою та впевненістю на фото, може бути низька самооцінка, і блогерською діяльністю вони намагаються її підняти. Жінки, які розповідають про довгождану свободу після розлучення з чоловіком, часто важко переживають розставання з коханим.

Такі та інші приклади для Ольги є не абстрактними, а цілком конкретними — вона бачила їх особисто. Тому кулінарка вважає, що соціальні мережі повинні надихати на нові звершення, а не створювати ідеали, до яких потрібно прагнути. Ідеальність для кожного своя. Важливо, щоб людина любила себе та знаходила переваги навіть у власних недоліках.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.