Суперфіналістка “МастерШеф-12” Ольга Рябенко показала своїх 4 дітей: красунчики зі стильними зачісками

Чи можливо бути хорошою багатодітною мамою, досягати кар'єрного успіху та втілювати свої мрії? Ольга Рябенко із 12 сезону "МастерШеф" довела, що це більш ніж реально, чим здивувала самого Ектора.

Ольга Мартиновська є прикладом успішної кулінарки, чудової мами та красивої жінки, яка завдяки щоденній праці над собою може похвалитися виглядом “трішки за 18”. Але навіть маючи перед собою такий приклад Ектор Хіменес-Браво та Володимир Ярославський були щиро здивовані, зустрівши на кастингу одну з учасниць 12 сезону “МастерШеф”. Мова про Ольгу Рябенко, яка у 38 років вразила красою, молодістю та наявністю 4 дітей.

На проєкті кулінарка була однією з найталановитіших, до останнього вважаючись головною претенденткою на перемогу. Досягнути бажаного Ользі завадила молода та амбітна Валерія Матрохіна, яка змогла перевершити прекрасний сет своєї конкурентки. Та через це Рябенко не розчарувалася, гідно прийнявши рішення суддів. Проте засмутилися її діти, які приїхали підтримати маму на суперфіналі. І тоді вже Ользі довелося підтримувати їх.

Суперфіналістка 12 сезону МастерШеф Ольга Рябенко показала своїх дітей
Суперфіналістка 12 сезону МастерШеф Ольга Рябенко показала своїх дітей

Зрештою для сім’ї Рябенко поразка не стала чимось катастрофічним. Ольга продовжила розвиватися, як кулінарка, та зібрала чималу аудиторію людей, які залюбки слідкують за її рецептами та життям. Жінка дуже пишається своєю сім’єю, тому часто демонструє своїх 4 дітей. Нещодавно Ольга відвідала з ними салон краси, щоб зробити всім гарні зачіски.

Діти для кулінарки є джерелом натхнення та гарного настрою. Підготувавши телефон до знімань та залишивши його без нагляду, після повернення Ольга може побачити на ньому веселе відео, записане синами. Рябенко старається бути для своїх дітей не просто мамою, а другом. Жінка зазначає, що у неї в сім’ї є правило — завжди багато спілкуватися. Кулінарка виступає за взаємну довіру та відкритий діалог, що дуже допомагає у вихованні.

Суперфіналістка 12 сезону МастерШеф Ольга Рябенко показала своїх дітей
Суперфіналістка 12 сезону МастерШеф Ольга Рябенко показала своїх дітей

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.