Рубрики: Фото та відео
17.09.2024 08:08

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.
Поділитися

Тіна Кароль — одна з найкрасивіших жінок України. Але окрім привабливої зовнішності співачка може похизуватися також спортивним тілом. Особливо велику заздрість викликає її прес, який вона залюбки демонструє під час знімань кліпів та звичайних постів. Але отримати аналогічний результат без зусиль неможливо. І вони мають бути дійсно титанічними, що й демонструє Тіна.

Нещодавно її персональна інструкторка з аштанга-йоги Ірина Ковальчук показала, яка артистка установила свій особистий рекорд зі стояння в планці — аж 1 годину. Якщо ви вважаєте, що це легко, бо людині потрібно лише стояти, то спробуйте навіть не повторити досягнення Кароль, а протриматися принаймні вдесятеро менше, ніж це зробила співачка. Навряд ви це зможете.

39-річна Тіна Кароль під час тренування зі своєю інструкторкою показала, як довго може стояти в планці

Без хорошої фізичної підготовки стояти в планці надзвичайно складно. Вона вимагає прекрасно розвинених м’язів корпусу, спини, рук, плечей, ніг і сідниць. Іншими словами, треба просто мати гарно пропрацьоване, спортивне тіло. А на додачу до цього дуже важливі також координація та рівновага. Але у цьому також захована перевага! Планка чудово розвиває усі перелічені речі та не вимагає додаткового інвентарю. А ще її можна виконувати практично в будь-яких умовах.

До слова, Тіну іноді критикують за позу, яку вона займає. Багато хто вважає, що під час планки необхідно формувати тілом ідеальну пряму лінію. Найімовірніше, про це говорять люди, які не стояли в планці або робили це лише кілька хвилин. Яскравим прикладом є чех Йозеф Салек, який зараз є рекордсменом зі стояння в планці — він провів у ній понад 9.5 годин. На відео від Книги рекордів Гіннеса можна побачити, що його поза схожа на ту, в якій завжди стоїть Кароль.

Чех Йозеф Салек встановлює світовий рекорд зі стояння у планці з результатом 9 годин 38 хвилин 47 секунд