Двоє синів, дві дружини і дві кохані у його палаті: 39-річна Тіна Кароль розкрила секрет покійного чоловіка

Таємниці чоловіка Тіни Кароль вийшла назовні лише після того, як співачка попрощалася з ним назавжди. У продюсера було двоє синів, двоє шлюбів і два кохання.

Своє особисте життя Тіна Кароль завжди намагалася ховати від публіки, яка проявляла і цікавість, і перманентний інтерес, і бажання подивитися на співачку під іншим кутом. Але врешті-решт деякі речі вийшли назовні. Коли Євген Огір захворів на рак, його стан був помітний неозброєним оком.

Чоловік сильно схуд, був блідим, але, не дивлячись на все, продовжував посміхатися і не давав своїй дружині вішати носа.

Тіна Кароль розкрила секрет покійного чоловіка

39-річна Тіна Кароль похизувалася успіхами своєї нової пісні
Тіна Кароль розкрила секрет покійного чоловіка

Своє лікування він продовжував у німецькій лікарні. Звичайно, артистка не розповідала нікому, що її благовірному стає все гірше, і навряд він зможе впоратися з тим, що випало на його долю. Він вже залишив після себе не тільки талановиту дружину-виконавицю, яка змогла продовжувати будувати кар’єру, але й двох прекрасних синів. Старший хлопчик народився поза шлюбом від жінки, імені якої Тіна ніколи не називала.

Після смерті Євгена у пресі навіть з’являлися новини про те, що сім’я хлопчика претендує на спадок. Тіна розповіла в інтерв’ю, що вони налагодили дану проблему, а також зізналася, що виявляється її покійний чоловік мав досвід розлучення, і розстався зі своєю попередньою обраницею через те, що вона хотіла будувати кар’єру, а не сім’ю.

Попри це, він забажав побачити її перед смертю, а тому в останні дні свого життя він мав можливість побачити двох дорогих йому жінок в одній палаті.

Продюсер залишив справжню пустоту після своєї смерті. Його дружина та син роками вчилися жити без нього, і таки змогли хочаб трохи вилікувати свої серця від горя. З тих пір ціна нічого не розповідає про себе та свій шлях. Своє розбите серце вона вклала у творчість, яка зробила її суперзіркою, а душу сховала якнайдалі від тих, хто так сильно волів в неї влізти.

Молодший син Євгена тим часом навчається у Великобританії, а про долю старшого нічого невідомо, адже сім’я веде непублічний образ життя.

Схожі статті

Тоня Матвієнко виявилась не єдиною донькою Ніни Матвієнко: як виглядають таємні сини, які оплакують матір

Здавалося б, відомі люди постійно знаходяться в центрі уваги шанувальників. Які таємниці можуть приховувати їхні життя? Але частина родини Ніни Матвієнко роками примудрялася "ховатися" від публіки.

Дешевий та насичує: ось який суперпродукт їсть Тіна Кароль на сніданок — від нього можна класно схуднути

Як досягнути такої ж спортивної форми, як у Тіни Кароль? Виснажливі тренування? Може для цього зовсім не треба їсти? Ви будете здивовані, коли дізнаєтеся, як харчується знаменитість.

Просто побажав щастя: Соломія Вітвіцька показала, що зробив її колишній чоловік, коли вона пішла до іншого

Вічне кохання — це прекрасно. Але таким воно буває дуже рідко. Соломія Вітвіцька знає, що почуття можуть зникати та з'являтися до когось іншого. Важливо, щоб партнер поставився до цього з розумінням.

Готова змагатися з дітьми: 34-річна Світлана Тарабарова хоче перемогти на Євробаченні в Іспанії

Про перемогу на Євробаченні мріє дуже багато зірок. Не є виключенням Світлана Тарабарова. Причому артистка вирішила підійти до участі у пісенному конкурсі дуже оригінальним чином.

Започаткувала тренд, який “злизала” Таня Ліберман: Наталка Могилевська у 90-х носила міні і червону помаду

Співачка Наталія Могилевська оприлюднила рідкісне фото, на якому постала у дуже незвичайному для себе образі. Знімок був зроблений у далеких 90-х роках.

Танцівниця в стилі левиці: як виглядає дружина Влада Ями, яка 8 років чекала на пропозицію руки та серця

Влад Яма та його чарівна дружина Ліліана разом уже цілих 17 років! Хоча на пропозицію руки та серця танцівниця чекала цілих вісім років, воно було варте того.