Рубрики: Фото та відео
18.09.2024 22:48

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!
Поділитися

За 2 місяці сину Тіни Кароль виповниться лише 16 років, а його вже можна вважати одним із найбажаніших кавалерів серед молодих українців. Для свого віку юнак має дуже дорослий вигляд, що додає хлопцеві ще більшої схожості з його батьком Євгеном. Але краса — далеко не єдина чеснота, якою може похизуватися Веніамін.

Тіна Кароль показала, яким красенем став її син від Євгена Огіра

Нагадаємо, що ще з дитинства син Тіни Кароль навчається за кордоном. Це було прохання покійного чоловіка співачки. Завдяки цьому юнак вільно володіє одразу декількома мовами. Проживання та навчання у Лондоні з 7 років дозволило хлопцеві досягнути ідеального рівня англійської. Також він дуже добре знає іспанську та французьку.

Звісно ж, Веніамін вільно володіє й українською мовою, хоча буває на Батьківщині нечасто. Наразі про остаточне повернення додому хлопець не думає, бо продовжує навчання. А от в майбутньому варіант з життям в Україні син Тіни розглядатиме.

Співачка ж постійно проживає вдома та активно розвиває власну кар’єру. Це також стало однією з умов Євгена у момент, коли він розумів, що подолати рак неможливо. Тому Тіна навіть у складні моменти, коли хочеться все кинути, згадує про свою обіцянку й продовжує творити. Зокрема, вже опівночі співачка випустить свій новий альбом.

Тіна Кароль анонсувала вихід нового альбому та свій осінній концертний тур

Також на честь цієї події зірка відправляється у новий концертний тур та радить фанатам вивчати тексти нових пісень. Перший концерт відбудеться завтра у Вінниці, але квитки на цю подію придбати вже неможливо. Також місця розпродані ще у 6 містах, а у декількох квитки закінчаться вже незабаром. Вочевидь, останніми роботами та анонсами нових треків Тіна змогла зацікавити авдиторію.