Просто облаяла: відомий співак розповів, як Тіна Кароль не стрималася, коли він припустився помилки

Шанувальники знають Тіну Кароль, як дуже милу, добру та неконфліктну людину. Але невже це просто образ, а за ним ховається щось інше? Відомий український співак розповів, як артистка вчинила з ним.

Тіна Кароль регулярно співпрацює з різними українськими зірками. І про цей досвід артисти завжди висловлюються дуже позитивно. Але, можливо, така похвала — це просто ввічливість, а залаштунки не такі ідеальні? На це питання у короткому інтерв’ю відповів український співак MYKYTA LOMAKIN, який брав участь в 11 сезоні проєкту “Голос країни”.

У Микити запитали, чи знає він щось про складний характер Тіни Кароль, чи зустрічався він з його проявами, літанням мікрофонів або аналогічними речами. Артист відверто сказав, що одного разу Тіна назвала його “де*ілом”. Але Микита не вважає це образою.

Микита Ломакін відповідає на питання журналістки про співпрацю з Тіною Кароль. Джерело: YouTube-канал Люкс ФМ
Микита Ломакін відповідає на питання журналістки про співпрацю з Тіною Кароль. Джерело: YouTube-канал Люкс ФМ

Артист у той момент дійсно припустився помилки, бо забувся вдягти навушник при виході на сцену. У результаті Ломакін нічого не чув. Після цього співак відправив Кароль повідомлення з розгорнутим поясненням ситуації. Кароль відповіла на це одним словом.

Про історії, які згадала інтерв’юерка, Микита також чув. Але особисто жодну з таких ситуацій артисту переживати не доводилося. Тіна навпаки була досить стриманою і тактовною. Також Ломакін відзначає, що Кароль є надзвичайно мудрою та духовною людиною. Тому слова Тіни часто потрібно сприймати з подвійним, іноді навіть таємним сенсом.

Микита Ломакін під час спільного виступу на концерті з Тіною Кароль та популярним артистом Marko Kvitka
Микита Ломакін під час спільного виступу на концерті з Тіною Кароль та популярним артистом Marko Kvitka

Ймовірно, чутки про складний характер співачки дійсно є перебільшеними, якщо не повністю видуманими. Все ж за роки співпраці з Тіною Микита точно мав би побачити принаймні один прояв такої емоційної поведінки зі сторони Кароль. Але вони й далі продовжують з’являтися разом у спільних проєктах та на концертах без усіляких скандалів та сварок.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.