“Невгамовна дівчинка”: 39-річна Тіна Кароль завжди хотіла дочку і публічно натякнула на появу спадкоємиці

39-річна Тіна Кароль завжди хотіла дочку і публічно натякнула на появу спадкоємиці. Невже співачка вирішила таємно не тільки вийти заміж, але й народити?

Не так давно Тіна Кароль отримала запитання на рахунок імовірного заміжжя, і вперше заінтригувала публіку зізнанням про те, що не збирається розповідати про появу в неї чоловіка. Саме тому журналісти пропустили, що артистка могла вже давно знайти іншого коханого та укласти шлюб, але фанатом про це просто не розповіла.

Кароль в свою чергу ніяк не відреагувала на даний випад. Тим паче, що в неї вистачає тем для обговорення зі своїми шанувальниками. Відомо, що зірка веде безліч каналів соціальних мережах. Зокрема, на її розсилання можна підписатися і в Instagram.

Тіна Кароль натякнула на поповнення в її родині

39-річна Тіна Кароль розповіла про сніданок, який дозволяє їй худнути
Тіна Кароль натякнула на поповнення в її родині

Там вона ділиться найрізноманітнішими своїми думками, скидає різні фотографії, які не отримали честь з’явитися у її основній стрічці, а також ділитися різними натяками, абсолютно позбавлених контексту.

Саме один з таких нещодавно і з’явився у її повідомлень і на каналі. Зірка заявила про якусь невгамовну дівчинку, але не пояснила, кого вона має на увазі: себе, свою близьку людину або ж можливо дитину…

Як ніяк артистка неодноразово говорила про своє бажання народити дівчинку. Особливо часто з її вуст звучало дане зізнання 3 роки тому. Хто знає, можливо артистка дійсно вирішила приховати від публіки не тільки заміжжя? Окрім того практика підказує, що для знаменитостей це насправді зовсім не виклик у нинішніх умовах.

Тіна Кароль натякнула на поповнення в її родині

Хоча в соціальних мережах постійно транслюється стиль життя артистів, вони досить успішно приховують своє цікаве положення і навіть дітей.

Наприклад, Катерина Осадча була змушена розповісти правду про свою вагітність після того, як оператор випадково за світив її живіт у прямому ефірі. В свою чергу невістка Оксани Марченко взагалі успішно сховала живіт обидва рази. А от Насті Каменських робити взагалі нічого не треба, її постійно підозрюють у тому, що вона виношує дитя, хоча це не відповідає дійсності.

Схожі статті

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?