Рубрики: Фото та відео
18.09.2024 20:58

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.
Поділитися

Останніми роками з гучними перемогами у київського “Динамо” складається не дуже добре. А ось в сім’ї власника клубу Ігоря Суркіса регулярно трапляється щось приємне. У липні минулого року його молодша дочка Яна повінчалася зі своїм коханим Крістіаном Біловаром, який грає за столичну команду. А цьогоріч дівчина потішила ще однією приємною новиною — вагітністю.

Про цю чудову подію на широку авдиторію Яна повідомила зовсім нещодавно, хоча знала про все ще навесні. Зараз дівчина знаходиться на 7 місяці, тому незабаром можна буде вітати пару з поповненням у родині. Але хоча донька Ігоря Суркіса розповіла про саму вагітність, вона не розповідає ні про орієнтовну дату пологів, ні навіть про стать майбутньої дитини.

Вагітна донька Ігоря Суркіса Яна зі своїм чоловіком Крістіаном Біловаром

На сторінці дівчини лише іноді можна побачити її фото та світлини з коханим Крістіаном. А от сам хлопець не дуже активний в соціальних мережах та переважно концентрується на своїй кар’єрі. Хоча спільні фото з молодою дружиною Біловар також іноді публікує.

Зараз Яна активно готується до народження дитини. Але також вона не забуває й про власне здоров’я. Дівчина регулярно займається спортом під наглядом тренера. Вправи, які виконує Яна, дозволяють підтримувати м’язи в тонусі та покращувати кровообіг. Завдяки цьому можна знизити ймовірність виникнення болю у спині, підвищити енергійність, підтримувати здорову вагу, покращувати настрій та дещо полегшити процес пологів.

Вагітна донька власника Динамо Яна Суркіс показала, як займається спортом

Власною фізичною активністю та чудовою спортивною підготовкою Яна подає хороший приклад майбутнім мамам. Але дуже важливо перед початком тренувань консультуватися з лікарем, а у процесі — знаходитися під контролем кваліфікованого тренера.