Він відгуляв гучне весілля: Олександр Скічко показав неймовірної краси наречену — це донька мультимільйонера

Багатьом Олександр Скічко відомий, як талановитий комік та просто красунчик. Про такого мріють тисячі жінок. Не виключенням є й доньки мультимільйонерів, одна з яких і стала нареченою Олександра.

“Сім років дечого більшого, ніж кохання”. Такими красивими словами дружина відомого коміка Олександра Скічка привітала його з 7 річницею шлюбу. Також дівчина виклала весільні фото, на яких вона позує в розкішній білосніжній сукні, а коханий — у світло-сірому костюмі.

Олександр Скічко показав багату красуню, яка стала його нареченою
Олександр Скічко показав багату красуню, яка стала його нареченою

Дружина Олександра — дружина мультимільйонера Леоніда Юрушева Єлизавета. Підприємець володіє декількома компаніями, пов’язаними з лісозаготівлею, металообробкою, девелопментом та іншими сферами. Декілька років підряд Леонід навіть входив у список мільярдерів. Тому його донька має такий же хист до підприємницької діяльності та активно в ній розвивається.

Також Єлизавета поділилася світлинами своїх дітей, які вперше йдуть в школу у новому році. З Олександром дівчина має спільних донечок Наталію та Ганну, яким цьогоріч виповнилося 9 та 2 рочки. Від попереднього шлюбу з австрійцем Давидом Конігсхофером у дівчини залишився син Даніель. Але бізнесвумен зазначає, що він уже дорослий та не хоче фото від мами.

Дружина Олександра Скічка Єлизавета Юрушева показала спільних доньок у перший навчальний день
Дружина Олександра Скічка Єлизавета Юрушева показала спільних доньок у перший навчальний день

Сама Єлизавета, поки діти в школі, теж не сидить без діла. Зараз вона активно розвиває свій бізнес, тому одразу ж відправилася до офісу. Але пізніше жінка знову знайшла час для дітей, у кожного з яких є власне хобі. Для прикладу, старша донька займається танцями.

Нагадаємо, що Олександр Скічко одружений вдруге. Його перший шлюб почався, коли коміку було 20 років, але протримався дуже недовго. Цей досвід Саша вважає провальним, тому не любить про нього згадувати. З нинішньою дружиною Скічко познайомився завдяки роботі. І це знайомство стало початком прекрасного життя, у якого попереду ще є велика історія.

Схожі статті