“Так зручніше”: 40-річна Слава Камінська прокоментувала своє третє заміжжя і таємне весілля з мільйонером

Знову? Так, знову. Вже втретє Слава Камінська вийшла заміж. Але зірка так і не показала авдиторії свого обранця. Чи все ж інформація щодо весілля є перебільшеною? У питанні розібрався Слава Дьомін.

Останніми днями користувачі мережі почали активно обговорювати весілля Слава Камінської. Щоправда, жодних світлин чи офіційного підтвердження такої події не було. То звідки ж пішли чутки про заміжжя артистки? З її дописів, в яких вона називає коханого своїм чоловіком.

Здавалося б, усе очевидно. Але Слава Дьомін вирішив отримати у Слави підтвердження або, можливо, спростування цієї інформації. І Камінська зробила саме друге. Виявилося, що зірка називає свого обранця чоловіком по тій простій причині, що “так зручніше”. Звісно, пояснення може вас збентежити, адже у слові “хлопець” рівно стільки ж літер і воно не складніше.

Але Слава не відмовлялася від російської мови та у власних дописах використовує саме її. А вона дійсно дозволяє зекономити кілька літер. До слова, дехто серед підписників впевнений, що й обранцем Камінської є саме росіянин. На це вона натякала у присвяченій йому пісні ще навесні. Але потім вона це спростовувала, стверджуючи, що він є естонцем. Це неможливо ні підтвердити, ні спростувати. Але декого дивує, що Слава активно приховує свого хлопця.

40-річна співачка Слава Камінська розповіла про своє таємне весілля
40-річна співачка Слава Камінська розповіла про своє таємне весілля

Також є припущення, що коханий Камінської — мільйонер. Все ж вони разом відпочивають у надзвичайно комфортних умовах, буваючи в престижних районах та закладах Іспанії, Італії й інших найдорожчих країн Європи. А постійно співачка проживає на острові Тенерифе.

Нагадаємо, що з 2012 по 2013 рік Камінська була заміжня за київським бізнесменом. Другий шлюб у Слави був з пластичним хірургом Едгаром, чиє прізвище артистка носить досі. У цих стосунках пара пробула 5 років та народила 2 дітей — сина Леонарда і доньку Лауру.

Схожі статті

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.

Коли народить Настя Каменських? Потап не стримав себе і розсекретив все про спадкоємця від дружини

Потап не стримався і розсекретив все про спадкоємця від дружини Насті Каменських. Коли народить співачка і кого чекає продюсер? Усі деталі в нашому матеріалі.