Рубрики: Фото та відео
23.09.2024 23:04

34-річна Ольга Харлан стала зіркою чоловічого глянцю: в чому або “без чого” знімалась фехтувальниця (ФОТО)

Найтитулованіша українська спортсменка Ольга Харлан — не лише здібна фехтувальниця, а також розкішна жінка. Не дивно, що одне з найвідоміших чоловічих видань запросило її на дуже цікаву фотосесію.
Поділитися

Спортсменка з найбільшою кількістю нагород, справжня українка та просто красуня — усі ці слова стосуються незрівнянної Ольги Харлан. Її часто можна було побачити на змаганнях, під час інтерв’ю та на сторінках різноманітних видань. Але зараз Оля погодилася на знімання для української версії найпопулярнішого чоловічого глянцю у світі.

Ольга Харлан сфотографувалася для чоловічого глянцю та викликала захоплення в авдиторії

Харлан стала головною героїнею вересневого номера, але крім неї на сторінках читачі можуть знайти матеріали про Олександра Усика, Жана Беленюка, Антоніну Самойлову, Олександра Рудинського та інших знаменитостей. А якщо вам цікаво, як створювалася саме вся краса за участі фехтувальниці, то це можна побачити одразу у двох відео з бекстейджами на її сторінці.

Ольгу Харлан можна назвати мрією багатьох чоловіків. Але серце фехтувальниці вже зайняте. Обранцем спортсменки став її колега-італієць Луїджі Самеле. Від першої зустрічі до початку стосунків між парою пройшло аж 15 років! Романтичний інтерес між ними почав зав’язуватися після розлучення Олі з її першим чоловіком Дмитром Бойком, якого вона знала ще з 13 років.

Пара довго зустрічалася та зрештою вирішила побратися. Але вже за 2 роки у шлюбі почали з’являтися тріщини, які неможливо було ігнорувати. Зрештою це призвело до розлучення. До Дмитра в Харлан були ще одні серйозні стосунки. Але вони себе вичерпали ще до весілля.

З нинішнім обранцем Оля зустрічається понад 5 років. За цей період вони зрозуміли, що не можуть одне без одного, тому Луїджі нещодавно зробив Олі пропозицію, на яку спортсменка відповіла “так”. А ось про весілля пара поки офіційно не оголошувала.

Ольга Харлан показала обручку після пропозиції від свого коханого Луїджі Самеле