Ідеальний подарунок на день народження: коханий Ольги Харлан зробив пропозицію руки та серця на її 34-річчя

Почуття Ольги Харлан та її коханого — італійського спортсмена Луїджі Самеле — вражали публіку не менше виступів спортсменки. Всі мріяли про одруження цієї пари. І мріям властиво здійснюватися!

“Це не просто кохання — це набагато більше”. Саме так олімпійська чемпіонка Ольга Харлан описувала стосунки зі своїм бойфрендом-італійцем Луїджі Самеле. І публіка неодноразово могла, що це не просто красиві слова, а істина життя спортсменки, про яку тисячі пар можуть виключно мріяти. Ольга та Луїджі ідеально підходять одне одному. Їх познайомив спорт, але залишились вони через взаєморозуміння, любов, пристрасть та легкість у стосунках.

34-річна Ольга Харлан виходить заміж за свого коханого-італійця
34-річна Ольга Харлан виходить заміж за свого коханого-італійця

Луїджі завжди підтримував Ольгу. Спортсмен радів її успіхам більше, ніж власним. Для нього саме щастя Харлан було та залишається головною нагородою у житті, яка варта усіх здобутих медалей та майбутніх перемог. Шанувальники були щиро вражені тим, наскільки сильним є кохання в парі. Тому вони часто цікавилися, коли можна очікувати новину про весілля.

І ось нарешті це сталося! Луїджі зробив Ользі пропозицію руки та серця. Зробив, як написала спортсменка, неочікувано для неї. Але очікувано для себе вона відповіла “так”. На фото, яке олімпійська чемпіонка прикріпила до посту, можна побачити, яка вона щаслива. Самеле також не може стримати своїх емоцій. Чоловік, напевно, неодноразово прокручував цю мить у себе в голові. Та коли вона нарешті відбулася, він ледве стримує сльози радості.

Символічно, що лише вчора Ольга святкувала своє 34-річчя. Тому можна вважати, що саме пропозиція коханого стала головним подарунком до дня народження та фантастичним його продовженням. І порадував цей подарунок не лише Харлан, але й шанувальників. Усього за годину після публікації допис зібрав понад 20 тисяч лайків, окрема від Соломії Вітвіцької, Каті Осадчої, Руслана Сенічкіна, Анатолія Анатоліча та інших знаменитостей.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.