Рубрики: Фото та відео
28.09.2024 22:31

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.
Поділитися

Далеко не в кожної людини виходить нав’язати собі любов до спорту. Попри його користь для фізичного та ментального здоров’я, все ж таки люди часто стикаються з проблемою, коли не можуть регулярно займатися і врешті-решт кидають будь-які зусилля і навіть не переймаються через не активний образ свого життя.

А деяким все ж таки вдається щиро полюбити фізичні навантаження. Олександр Педан відноситься саме до такої категорії. І ба більше, він прививає цю любов і своїм дітям. Окрім того, що шоумен багато часу проводить з дітьми, це ще й приносить користь.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інною

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інною. Архівна фотографія телеведучого

Неодноразово він показував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як займається зі своїм молодшим сином. Зокрема, вони часто відвідують скеледром у Києві. Інтерес до нього проявляє як ведучий, так і його маленький спадкоємець.

Але нещодавно зірка вирішив розповісти про це місце трохи більше, адже воно святкує свою 5-у річницю. Любов до такого собі альпінізму публіка зірки помітила давно, а після даної публікації можливо і сама спробує себе в цьому. Як ніяк, цей спорт розвиває м’язи ніг, рук, спини та пресу, а також покращує стратегічне мислення.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інною. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що раніше Олександр часто підтримував молодь у ініціативах колективних занять спортом та відпочинку на природі. Ба більше, чоловік навіть був організатором багатьох фестивалів. Звичайно, після 2022-го усі вони були не на часі, і Педан з тих пір нічим подібним не займався.

Тим не менш, він часто дає поради на рахунок виховання та розвитку дітей, може підказати певну літературу та місця, де можна з користю для себе відволіктися від робочого тижня.