“Після цієї зйомки ми вирішили започаткувати пити, але”: дружина Мірошниченка показала, що з цього вийшло

Коли у сім'ї троє маленьких дітей, то загальна фотосесія може стати справжнім випробуванням для батьків. Тимур та Інна Мірошниченко розповіли, як це було у них, та показали результат.

Кілька місяців тому у родині ведучого ЖВЛ Тімура Мірошниченка та юристки Інни Мірошниченко з’явилася третя дитина – милий 2-річний хлопчик на ім’я Марсель, якого пара всиновила в одному з житомирських дитячих будинків. Малюк одразу став улюбленцем у родині. Діти – 5-річна дочка Мія та 3-річний син Марк швидко порозумілися з маленьким братиком і відмінно комунікують між собою. Щоправда, іноді життя у сім’ї перетворюється на справжній “хаос”.

Так, напередодні зіркова родина у повному складі вирушила на різдвяну фотосесію. Мама Інна всіх убрала і готова була насолоджуватися процесом, проте все пішло не за планом.

“Сімейна фотозйомка – це завжди свято. Особливо коли фотографуєш таку велику батьківщину. І навіть якщо фотосесія йде не зовсім за планом, а іноді взагалі перетворюється на хаос”, – написав фотограф Максим Лісовий.

Мірошниченки розчулили кадрами різдвяної фотосесії з трьома дітьми
Мірошниченки розчулили кадрами різдвяної фотосесії з трьома дітьми

Потім додав, що такі живі кадри обов’язково стають справжнім скарбом і займають гідне місце у фотоархіві кожної сім’ї – “Надіяюся, що так буде і з цією зйомкою”.

Інна відразу відправила жартівливий коментар: “Після цієї зйомки ми вирішили розпочати пити, але ще не розпочали. Досі відходимо від того хаосу”.

Коментар Інни Мірошниченко
Коментар Інни Мірошниченко

Зазначимо, що фотографії насправді вийшли дуже живі та атмосферні. Діти та батьки зовсім не соромилися камери та із задоволенням позували. Для маленького Марселя все це вперше, можливо, тому він трохи “соромився”.

Нагадаємо, що восени Інна Мірошниченко повідомила, що розпочала збір документів на усиновлення ще однієї дитини. Можливо, це буде дівчинка, як мріє її дочка Мія, і наступний новий рік та Різдво родина Мірошниченко вже зустрічатиме вшістьох.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.