Рубрики: Фото та відео
04.10.2024 12:59

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?
Поділитися

Наталія Могилевська довго мовчала про справжній сімейний статус, який мала вже декілька років. Але уважні підписники зробили все для того, аби артистка все ж таки розкрила свою таємницю. Так, користувач помітив артистку разом з дочкою на вулицях Києва і одразу ж повідомив в мережі про побачене.

Приховувати правду вже не було сенсу і Наталія Могилевська зізналася, що вона має двох прийомних дочок Софію та Мішель.

Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи двох дочок

Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи двох дочок

Тому вже півроку на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являються кадри, на яких вона показує, як проводить час з сім’єю. Тепер в неї є можливість поділитися найщасливішими моментами життя та поділитися своїми відкриттями.

Обличчя дівчат вона не показує. За словами артистка, вони тільки-но адаптувалися і не мають жодної потреба у публічності. Навпаки, віддають перевагу приватності. І Наталія Могилевська робить все для того, аби захистити своїх дітей від зайвої уваги. Так само її чоловік Валенти не бажає виходити з тіні.

Сама ж Наталія смішить та дивує публіку зізнаннями. Зокрема, нещодавно вона показала, як виглядає її зачіска з новим аксесуаром, який вона одягла заради молодшої дочки.

Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи двох дочок

На волості артистки опинився головний герой мультику “Рататуй”. Артистці дуже сподобалося це перевтілення, але вона також спитала у своєї публіки, що вони думають на цей рахунок.

Нагадуємо, не так давно Наталія Могилевська випадково засвітила обличчя свого коханого. Сталося це на її дні народженні, де були присутні інші гості та не змогли прослідкувати за тим, щоб особистість благовірного артистки залишилася в таємниці.

Завдяки їхнім публікаціям у власних блогах журналісти змогли побачити, як виглядає благовірний співачки