Рубрики: Фото та відео
10.10.2024 16:06

“Була сильна симпатія”. Огнєвіч увела у Ксенії Мішиної чоловіка і оком не моргнула: Холостячки конкурують?

Злата Огнєвіч "увела" у Ксенії Мішиної чоловіка і оком не моргнула. Стало відомо, що між Холостячками опинився чоловік. Чи конкурують між собою зірки?
Поділитися

Декілька років тому мережею розповзлися чутки про те, що Ксенія Мішина імовірно може перебувати у романі з відомим журналістом Славою Дьоміним. Вони неодноразово засвітилися разом у місті, але ніяких новин щодо інтрижки між ними так і не надійшло. Здавалося, що з часом їхнє спілкування просто зійшло нанівець.

І так сталося, що Дьомін через деякий час такий зізнався, що думав залицятися до Мішиної, і вона йому реально дуже подобалася.

Слава Дьомін розповів про свої почуття до Мішиної і Огнєвіч

 Слава Дьомін розповів про свої почуття до Мішиної і Огнєвіч

При цьому, новини про роман публіка так і не почула. Їхнє спілкування згодом зійшло нанівець, а журналіст здивував публіку зізнанням про те, що не тільки Ксенія йому подобалася.

Злата також потрапила в його серце. І що іронічно, вона була другою головною героїнею після Ксенії у романтичному реаліті-шоу, де шукала свою любов.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зірка вирішив відповісти на запитання підписників.

Один з шанувальників поцікавився, чи були в Дьоміна почуття до когось з українських зірок, окрім Ксенії Мішиної. І цього разу Слава несподівано поділився, що в нього були почуття до артистки Злати Огнєвіч, яка, до речі, також не перебуває у стосунках.

Звичайно, з жінками, до яких в нього виникла симпатія він був знайомий особисто, і також мав досвід спілкування. Втім, поки що незрозуміло, чи знала Злата про те, що журналіст дивився на неї не тільки як на вокалістку та співачку, але як на жінку.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина, за офіційною версією, досі залишається самотньою. Вона постійно інтригує публіку імовірним романом, але так і незрозуміло, чи з’явився в неї хтось після розставання з Олександром Еллертом. Гуморист також тримає при собі усі новини з особистого життя. Принаймні, обидва дізналися, що змогли владнати владнати конфлікт між ними.