Рубрики: Фото та відео
11.10.2024 11:24

Маленький тортик та велике кохання: на своє 38-річчя колишня дружина Остапчука показала нового обранця

Після розлучення з Володимиром Остапчуком Христина Горняк довго не була в стосунках, бо відновлювалася емоційно. Але зрештою її серце знову покохало, і вона навіть показала того, хто в нім оселився.
Поділитися

Розлучення Христини Горняк та Володимира Остапчука було одним з найбільш обговорюваних в українському шоубізнесі. Ця пара здавалася ідеальною й дуже щасливою. Але все це просто зникло в один момент. В інфопросторі вирувало багато припущень щодо причин цього рішення Христини — саме вона стала ініціаторкою розлучення. Але дівчина обходилася лише натяками без конкретизації. Єдине, що вона зазначала чітко, так це те, що важко переживає розлучення.

Але час здатен лікувати все. Тому він допоміг Горняк впоратися з переживаннями. Ексдружина Остапчука навіть наважилася на нові стосунки. Тривалий час вона просто натякала на те, що в її житті з’явився коханий. Демонстрація квітів, розповіді про побачення. Але чоловіка Христина не показувала. Та зрештою, на своє 38-річчя, нотаріусиня з’явилася разом з новим обранцем.

Горняк опублікувала декілька постів, в яких зізналася, що зазвичай у неї за декілька діб до дня народження починаються різноманітні роздуми, самоаналіз. Думок дуже багато! Але цьогоріч у Христини виникла єдина думка — вона не прагне нічого аналізувати та переосмислювати. Для неї важливо жити моментом, отримувати від життя щастя. Дівчина вважає, що має достатньо для того, щоб бути щасливою. Найголовніше, що її рідні живі та знаходяться поруч із нею.

Христина записала святкове відео з маленьким тортиком, на якому написано “відьми не старіють”. І цим вона вкотре підкреслила, що повністю задоволена своїм виглядом, власною зовнішністю та відображенням у дзеркалі. А ось після маленького тортика був великий стіл, де Христина була в компанії загадкового чоловіка. Поки вона наважилася показати лише його ноги у формі. До слова, Леся Нікітюк теж спершу обходилася виключно ногами коханого.

На 38-річчя колишня Остапчука показала нового коханого — її власний захисник