Дружина Остапчука Полтавська попросила відписатися від неї, бо коментарі її дратують

Катерина Полтавська часто відповідає на критичні коментарі в аналогічному тоні. Але зараз дружину Володимира Остапчука настільки зачепила думка людей, що вона навіть попросила їх відписуватися.

Чи можете ви спокійно сприймати думку інших людей, навіть якщо вона вам не подобається? Молода дружина Володимира Остапчука часто реагує на критичні коментарі, нерідко роблячи це в стилі самого коментатора. Але якщо невдоволення через хейт є цілком зрозумілим, то бурхлива реакція просто на іншу позицію людини може сприйматися не всіма.

Та чому Полтавську почати дратувати думки людей? Дівчина вирішила поділитися світлиною, на якій можна побачити чай і багато смаколиків. Катя підписала її “як у тумані”, натякаючи на те, що навіть не помітила, як з’їла чимало цукерок, а потім зізналася, що її дуже турбує її вага. Але ні зовсім не її набір, а його відсутність. Ба більше, за останній місяць вона навіть схудла на 0.5 кг. Тому Полтавську, як вагітну жінку, трохи хвилює подібна ситуація.

24-річна Катерина Полтавська вражає стрункістю під час вагітності
24-річна Катерина Полтавська вражає стрункістю під час вагітності

Лікар Катерини зазначив, що це може бути, але вона чекає третього скринінгу, щоб побачити, як набирає вагу Тимофій. У відповіді на розповідь Полтавській почали писати, що її ситуацію можна назвати генетичним подарунком. Одна з підписниць зазначила, що вона також майже не набрала вагу за час вагітності, а після народження у неї був гарний плаский животик і прес. Дитинка ж при цьому була у повному порядку.

Та при цьому багато відповідей також стосувалися того, що в останні тижні Катя набере вагу. Таких людей Полтавська попросила відписатися від неї, бо вони її дратують. Звісно ж, дівчина зробила це жартома, оскільки спокійно сприймає різні думки. Просто вона сподівається на те, що після народження буде найкращий сценарій і вона далі буде худенькою.

Дружина Володимира Остапчука зізналася, що її хвилює відсутність набору ваги
Дружина Володимира Остапчука зізналася, що її хвилює відсутність набору ваги

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.