Рубрики: Фото та відео
14.10.2024 08:01

Східні мотиви та яскраві принти: Камалія показала, як виглядає будинок, який досі оплачує Захур

Відома українська артистка Камалія прочинила двері свого розкішного маєтку та показала, як він виглядає. Такого різнобарв'я влучно поєднаних стилів ви ще не бачили.
Поділитися

Найбагатша співачка України Камалія та її чоловік, бізнесмен Мохаммад Захур, створили унікальний простір, що перевершує звичайні уявлення про розкіш. Їхній будинок у Бучі – це не просто житло, а справжнє мистецьке втілення мрії, яке відображає статус і творчий потенціал пари.

Резиденція займає три поверхи й вражає своїм естетичним дизайном, в якому переплітаються елементи бароко, класики та сучасного постмодерну. Особливу увагу привертають антикварні скульптури, рідкісні картини в золочених рамах та інші дорогі предмети мистецтва, які наповнюють кожен куточок цього величного простору. Кожен елемент інтер’єру, розроблений Камалією, говорить про її вишуканий смак та прагнення долучитися до прекрасного.

Камалія показала, як виглядає її розкішний будинок

Однак, з початком повномасштабної війни в Україні подружжя вирішило переїхати до Великобританії, залишивши цей розкішний маєток. Однак сімейне життя дало тріщину. Камалія не змогла знайти підхід до старшої доньки мільярдера, з якою родина мешкала, а Захур не став втручатися у конфлікт та заступатися за кохану. Після розлучення артистка повернулася в будинок сама, а її донечки-двійнятка залишилися з батьком за кордоном.

Камалія показала, як виглядає її розкішний будинок

Але розкіш не обмежується лише зовнішнім виглядом маєтку. За кулісами цього шедевру працює ціла команда фахівців – кухарі, особисті помічники, гардеробники, покоївки, водії та садівники. Загалом, у будинку працює 20 спеціалістів, які забезпечують бездоганний порядок і комфорт. Залишається лише зазначити, що фінансування утримання цього розкішного простору все ще здійснює Мохаммад Захур.