Рубрики: Фото та відео
15.10.2024 19:19

Кухні в одному стилі: де готують свої “шедеври” Ектор, Мартиновська та Ярославський

Як виглядають кухні найвідоміших шеф-кухарів в Україні, які вже кілька років засідають у складі журі МастерШефа? Хто найбільше витратився на дизайн та техніку?
Поділитися

У 2024 році стартував 14-й сезон популярного кулінарного шоу “МастерШеф”. Вже стали відомими імена учасників проєкту, а також склад журі, який уже кілька років залишається незмінним. Головним на шоу, як і раніше, є канадський ресторатор та шеф-кухар колумбійського походження – Ектор Хіменес-Браво, його помічники – відомі українські шефи – Володимир Ярославський та переможниця одного із сезонів – Ольга Мартиновська.

Судді МастерШеф

Телеглядачі з цікавістю спостерігають за розвитком подій у студії, а також уважно стежать за соціальними мережами відомих кулінарів. Так, напередодні Ектор Хіменес-Браво оприлюднив у своєму мікроблозі відео, на якому показав рецепт приготування курки з овочами та беконом.

Проте шанувальники з цікавістю розглядали інтер’єр кухні. Багато підписників припускали, що на ній буде дуже багато сучасної техніки та девайсів, але все виявилося набагато простіше. На кухні Ектора стандартний набір – духовка, варильна панель, невелике мийка та мікрохвильова піч. Верхні ящики переважно закриті. Є одна полиця, на якій розташовується посуд та спеції.

Як виглядає кухня Ектора Хіменеса-Браво

Як виглядає кухня Володимира Ярославського?

У найвідомішого шеф-кухаря України – Володимира Ярославського домашня кухня виглядає ще простіше. Меблі виконані в графітовому кольорі та темними панелями на стінах. Усі шафи закриті. На столах все ідеально чисте і стоїть тільки найнеобхідніше.

Як виглядає кухня Ольги Мартинівської?

Мартинівська, як і її колеги, часто ділиться рецептами в Інстаграмі, тому там дуже багато фото та відео її домашньої кухні. На відміну від Ектора та Володимира у Ольги кухня набагато більша за розміром та обладнана найсучаснішою технікою та девайсами. Скриньки теж переважно закриті.