Рубрики: Фото та відео
18.10.2024 11:58

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.
Поділитися

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, регулярно ділячись моментами з їхнього життя на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно вона опублікувала фото зі своєю середньою донькою Поліною, якій всього шість років. На знімку обидві з’явилися в однакових образах, що стало чудовим приводом для запитання до підписників про їхню схожість.

Лілія з’явилася в оверсайзній чорній куртці, доповненій чорним светром, білими штанами та чорними черевиками від престижного бренду “Prada”. Завершував її образ стильний аксесуар – сумка від “Chanel”. Поліна, хоч і була одягнена в такі ж речі, які належать мамі, але виглядала мило у більш великих розмірах, які явно призначалися не для її віку. Незважаючи на різницю в розмірах, мати і донька виглядали однаково.

Лілія Ребрик показалась разом зі своєю донькою в одному образі. Фото з Instagram @liliia.rebrik

Вони обидві мають світле волосся, що неабияк кидається в очі. Лілія вирішила залучити своїх підписників до інтерактивного обговорення, запитавши, чи вважають вони, що мати і донька схожі. Більшість підписників – близько 75 відсотків, висловили свою думку, що схожість між ними дійсно є.

Нагадаємо, що нещодавно найменшій доньці Адель виповнилося 7 місяців. Для цієї нагоди Лілія обрала для малечі стильний ромпер з пишними рукавами, доповнивши образ мереживним тюрбаном з бантом. Проте найбільшою родзинкою вбрання стали колготки тілесного кольору, які вперше з’явилися в гардеробі Аделіни. Лілія підкреслила у своєму підписі, що ці прозорі колготки стали дебютом для її доньки.

Лілія Ребрик показалась разом зі своєю донькою в одному образі. Фото з Instagram @liliia.rebrik

Лілія Ребрик виховує трьох доньок. З огляду на цю активну родину, знаменитій мамі доводиться регулярно відвідувати дитячі магазини та оновлювати гардероб для всіх своїх дочок.