Рубрики: Фото та відео
19.10.2024 09:59

Оля Полякова кардинально змінила імідж та показала результат: тепер як русалонька Аріель

Оля Полякова будувала свою кар'єру зі світлим кольором волосся, а тому запам'яталася саме в такому образі. Але рано чи пізно настають зміни.
Поділитися

Оля Полякова не з чуток знає, як важливо — правильно підібрати образ, з яким артисту доведеться працювати руками. Це може стати причиною провалу, але так само чимало допомогти на старті. Колись імідж білявки допоміг співачці прокласти шлях на вершину українського шоу-бізнесу, і зараз вона не акцентує увагу на кольори свого волосся. Ба більше, може навіть дозволити собі експериментувати із зовнішністю.

Не так давно Полякова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий ролик, на якому показала, як позбавляється від довжини. Зараз артистка ходить з коротким волоссям.

Оля Полякова кардинально змінила імідж та показала результат

Оля Полякова кардинально змінила імідж та показала результат

Але на цьому експерименти артистки не закінчилися, і нещодавно в нас здивувала ще більшим перевтіленням. Так, артистка показала у своєму акаунті, як виглядає з довгим та розкішним рудим волоссям. Судячи з усього, це перука, але в будь-якому випадку виглядає просто неймовірно.

Полякова на кадрах схожа чи то на Русалонька Аріель, чи то на Анастасію Стоцьку в нульових.

Перевтілюватися їй допомагав зірковий візажист, який часто працює з іншими зірками. Такими як Наталія Могилевська, Настя Каменських та інші. Безумовно, з даного відео вийшов прекрасний контент як для нього, так і для артистки, зміни у зовнішності якої одразу привернула увагу підписників.

Звичайно, образ з рудим волоссям був доповнений розкішним макіяжем, а також речами, які зробили вигляд співачки більш потужним, пристрасним та яскравим.

Нагадуємо, не так давно Оля Полякова зізналася, що неодноразово думала про розлучення зі своїм чоловіком, але все ж таки настільки прив’язана до Вадима, що не може уявити свого життя без нього. Попри чутки про розставання, насправді пара не збирається відмовлятися від цього союзу.