Оля Полякова кардинально змінила імідж та показала результат: тепер як русалонька Аріель

Оля Полякова будувала свою кар'єру зі світлим кольором волосся, а тому запам'яталася саме в такому образі. Але рано чи пізно настають зміни.

Оля Полякова не з чуток знає, як важливо — правильно підібрати образ, з яким артисту доведеться працювати руками. Це може стати причиною провалу, але так само чимало допомогти на старті. Колись імідж білявки допоміг співачці прокласти шлях на вершину українського шоу-бізнесу, і зараз вона не акцентує увагу на кольори свого волосся. Ба більше, може навіть дозволити собі експериментувати із зовнішністю.

Не так давно Полякова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий ролик, на якому показала, як позбавляється від довжини. Зараз артистка ходить з коротким волоссям.

Оля Полякова кардинально змінила імідж та показала результат

Оля Полякова розповіла 5 секретів своєї краси та молодості
Оля Полякова кардинально змінила імідж та показала результат

Але на цьому експерименти артистки не закінчилися, і нещодавно в нас здивувала ще більшим перевтіленням. Так, артистка показала у своєму акаунті, як виглядає з довгим та розкішним рудим волоссям. Судячи з усього, це перука, але в будь-якому випадку виглядає просто неймовірно.

Полякова на кадрах схожа чи то на Русалонька Аріель, чи то на Анастасію Стоцьку в нульових.

Перевтілюватися їй допомагав зірковий візажист, який часто працює з іншими зірками. Такими як Наталія Могилевська, Настя Каменських та інші. Безумовно, з даного відео вийшов прекрасний контент як для нього, так і для артистки, зміни у зовнішності якої одразу привернула увагу підписників.

Звичайно, образ з рудим волоссям був доповнений розкішним макіяжем, а також речами, які зробили вигляд співачки більш потужним, пристрасним та яскравим.

Нагадуємо, не так давно Оля Полякова зізналася, що неодноразово думала про розлучення зі своїм чоловіком, але все ж таки настільки прив’язана до Вадима, що не може уявити свого життя без нього. Попри чутки про розставання, насправді пара не збирається відмовлятися від цього союзу.

Схожі статті

Давно хотіла стати матір’ю: Міка Ньютон засвітилася з маленькою дитиною на руках

Відома українська співачка Міка Ньютон вийшла на зв'язок зі Сполучених Штатів Америки та показалася з маленькою дитиною на руках. Що відомо про материнство зірки?

Як виглядає новий коханий Камалії? Після його появи співачка обрала весільну сукню

Камалія так і не з'явилася перед публікою у весільній сукні, відігравши весілля з мільярдером за традиціями його країни. Але з появою нового коханого вона навіть обрала весільну сукню. Хто він?

Ні, це не Інна Білоконь: Андрій Данилко не став приховувати і показав свою реальну маму

Усі знають сценічну маму Андрія Данилка, але як же виглядає його справжня - знають одиниці - Світлана Іванівна народила сина, який став відомим і в Україні, і за його межами.

Так ось, як виглядає зірковий будинок: де живе Наталка Денисенко – розкішний маєток за Києвом

Наталка Денисенко наразі проживає за містом у величезному будинку разом із сином, так як чоловік знаходиться на службі - як же виглядають апартаменти акторки?

Так ось, як виглядає співак: Віктор Бронюк схуд на 30 кг та показав своє перевтілення

Соліст гурту "ТІК" Віктор Бронюк вразив своїх фанатів неймовірним перевтіленням, адже артист схуд на цілих 30 кілограмів - вже не той, ким був раніше. Фото до та після.

Квіти у волоссі, мурахи по тілу: Тіна Кароль стала найбажанішою жінкою після свого нового кліпу

Співачка Тіна Кароль не перестає дивувати шанувальників своїми новими композиціями та образами, що викликають шквал емоцій. На цей раз знаменитість перевершила саму себе.