Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Влад приїхав разом зі своєю родиною до Флориди 3 роки тому. За цей час сім’я встигла адаптуватися та знайти нові сенси у житті за кордоном. Хоча варто відмітити, що хореограф давно мріяв перебратися до Сполучених Штатів Америки, і лише через кар’єру не наважувався це зробити.

Зараз зірка постійно говорить про те, що надзвичайно сумую за батьківщиною, особливо за Запоріжжям. Там залишилися його батьки, а також рідний брат. Але знаменитість на відносини каже у рідній країні. Натомість, він росте професійно за кордоном.

Влад Яма показав, які в нього стосунки з жінками, коли дружина поруч

Влад Яма показав, чого досяг його син після еміграції
Влад Яма показав, які в нього стосунки з жінками, коли дружина поруч

Так, минулого року чоловік вперше розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що викладає бальні танці у місцевій студії. А також запросив усіх бажаючих приєднатися до його групи та навчитися володіти своїм тілом.

Нещодавно він показав на знімку, як зараз виглядають його учениці, але здивував вельми цікавою деталлю. Між ним та дівчатами встала його дружина. Таким чином Влад опинився крайнім зліва, відокремленим метром від інших танцівниць. А між ним та дівчатами постала кохана дружина Ліліана.

Влад Яма показав, які в нього стосунки з жінками, коли дружина поруч

Варто зазначити, що чоловік також часто публікує різноманітні відео, але на кадрах він регулярно з’являється у парі саме зі своєю благовірної. Хоча інколи стається і так, що він танцює з іншими дівчатами.

Той факт, що Ліліана — його постійна учениця очевидний. Але невідомо, чи присутня вона абсолютно на всіх уроках, або ж відвідує лише свій курс.

Нагадуємо, востаннє пара давала інтерв’ю 3 роки тому. Тоді Влад зізнався, що він переїхав разом з родиною, а також розповів, що в їхніх планах з дружиною є поповнення. Чи досі вони збираються народити дитину залишається загадкою, адже після цього ні Влад, ні Ліліана жодного разу не підіймали дану тему.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.