Вся правда вийшла назовні: Тарас Тополя розставив всі крапки над “і” у розлученні з Alyosha

Тарасу Тополі та Alyosha часто приписували чутки про розлучення та проблеми в шлюбі, тож співак вперше прокоментував ці плітки та розповів всю правду.

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя прокоментував чутки про можливе розлучення зі своєю дружиною Оленою. Нещодавно у Мережі активно обговорювали, що одна з найстабільніших пар серед знаменитостей переживає непрості часи у стосунках. Олена, яка раніше виступала під псевдонімом Alyosha, підкреслювала, що тривала відсутність чоловіка через війну, а також їхнє життя з дітьми в Америці суттєво позначилися на їхньому шлюбі.

Проте Тарас вирішив прояснити ситуацію. Він зазначив, що їхня родина залишається міцною, а діти та стосунки з Оленою є найціннішим у житті для обох. Незважаючи на те, що у кожного з них є свій характер, Тарас впевнений, що розлучення це не про них.

Тарас Тополя вперше відповів на чутки про розлучення з Alyosha
Тарас Тополя вперше відповів на чутки про розлучення з Alyosha

Тарас наголосив на відсутності реального підґрунтя для розмов, які ходять про його особисте життя. Він підкреслив, що повномасштабне вторгнення в Україні справило величезний вплив на багатьох, призвівши до втрат емоційного зв’язку в родинах та збільшення кількості розлучень. Проте його власна сім’я залишилася такою ж міцною, як і раніше.

Тополя акцентував на важливості свого союзу з Оленою та їхніх дітей, вважаючи це своїм найбільшим досягненням. В одному з інтерв’ю ведуча з гумором зауважила, що, можливо, деякі люди сподіваються на його розлучення, але, за його словами, частіше за все увагу звертають на його дружину через її красу.

Тарас Тополя вперше відповів на чутки про розлучення з Alyosha
Тарас Тополя вперше відповів на чутки про розлучення з Alyosha

Він також відкрито говорив про їхнє інтимне життя, підкреслюючи, що воно є насиченим. Тарас зазначив, що відкритість у спілкуванні, включно з можливістю вільно висловлювати свої бажання є важливою складовою їхнього шлюб. Він ще раз закликав не вірити чуткам і запевнив, що їхній шлюб не піддасться жодним спробам інших його роз’єднати.

Схожі статті

Дружина Тімура Мірошниченка показала, як робить генеральне прибирання їх усиновлений син

Поки дружина знаменитого телеведучого Тімура Мірошниченка була за "старшу", їх 3-річний усиновлений син Марсель робив генеральне прибирання. У хлопчика добре все виходить.

Сімʼя зруйнувалась прямо на очах: чому Слава Камінська занесла екс-чоловіка в “чорний список”

Слава Камінська вже двічі була одружена та наразі має потенційного нареченого, але що відомо про батька її двох дітей - чому співачка насправді розлучилась з Едгаром?

Знову взявся за старе: чим займався Віктор Павлік у ліжку, поки Катя Репяхова у лікарні

Поки молода дружина вирішує свої проблеми, 58-річний Віктор Павлік згадав, що витворював, коли був ще зовсім молодим. Катя Репяхова ще тоді не народилась.

Дружина Володимира Остапчука запускає моду на італійську пряжу: весь принт лімітований

Дружина Володимира Остапчука показала, які светри з італійської пряжі дуже модні та комфортні цієї осені. Кожен принт пуловера лімітований, а тому ніхто не ходитиме в однаковому одязі.

“Я мільйонер”: 37-річний Клопотенко вже не просто Євген – як кулінар заробив перші великі гроші

Євген Клопотенко здобув шалену популярність на кулінарному шоу "МастерШеф", згодом відкрив власний бізнес, тож кулінар вирішив поділитись, як заробив свій перший мільйон.

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.