Ресторан, поліція та “швидка”: Леся Нікітюк показала, як виглядає її робочий день в кіно

Телеведуча Леся Нікітюк нині є головною героїнею фільму "Песики". Ця романтична комедія лише створюється, але ведуча вже показує деякі кадри з кіно.

Відома телеведуча програми “Хто зверху” Леся Нікітюк нині знімається в комедійному фільмі “Песики”. Для цього їй буквально за один місяць потрібно було вивчити все. На зйомки вона прокидається дуже рано, приходить додому пізно, однією фразою — зйомки це не легко. Нині зірка взагалі показала ціле відео того, як саме виглядає її робочий день в кіно. Так-так, бо це саме робочий день, де вона повинна працювати, нести відповідальність за все, що робить і відповідно, отримувати за це гроші. А не так, як вважають більшість українців, що зйомки — це так, актори й артисти ходять гуляти. Насправді, це клопітка і вимотуюча справа.

Відео того, як вона щодня проводить свій робочий день на зйомках Леся Нікітюк опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Її ранок починається з гримерки, де їй роблять макіяж і одягають так, як це потрібно під ту, або іншу сцену в кіно. У ході дня вона зустрічається з головним актором із яким заплутується в обіймах на вулиці, біжить повз автомобіля швидкої допомоги, потрапляє у відділок поліції, і повсюди, повсюди собаки. Адже не дарма фільм так і називається, “Песики”. Ці різноманітні породисті песики також є головними героями фільму. Вони й допоможуть Лесі Нікітюк зустріти своє кохання на цих зйомках у цій кінострічці.

Даний допис дуже сильно сподобався підписникам Лесі Нікітюк. Він набрав понад 11 тисяч вподобайок і безліч коментарів. Сама зірка написала, що вона дуже сильно пишається тією командою, режисерами і всіма учасниками, які зібралися для зйомки цієї стрічки. Схоже, що у них вийшов ідеальний тандем. Також, Леся Нікітюк сподівається, що у них все вийде і що їм потім буде не соромно за все те, що вони знімали. Один із прихильників Лесі Нікітюк написав, що вона сама адекватна зірка, яка робить свою справу, має багато фанів, талановита, і ніколи не припинить дарувати свою енергію і внутрішні “багатства”.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.