4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

Коли Катерина Велика вперше з’явилася на майданчику “МастерШеф”, то справила незабутнє враження не лише на учасників шоу та суддів, а й на телеглядачів. Молода жінка вражала своїми яскравими та дорогими вбраннями, а також розповідями про багатого чоловіка-мільйонера, який виконує всі її примхи. При кожній зручній нагоді Катерина з властивою їй марнославством, наголошувала, що тільки вона гідна перемоги, адже має неймовірні кулінарні здібності.

Катерина Велика на кухні МастерШеф
Катерина Велика на кухні МастерШеф

За це її багато хто недолюблював. Проте водночас зростала й армія шанувальників, які з цікавістю спостерігали за її життям у соціальних мережах. Так, 16 жовтня 2020 року стало відомо, що Катерина Велика вперше стала мамою. Дитина з’явилася після 15 років шлюбу, коли жінці вже було 40 років.

Катерина Велика показала першу зустріч із сином
Катерина Велика показала першу зустріч із сином

Цей день для зірки “МастерШеф” став найщасливішим у житті. Тоді вона написала:

“Наш син народився сьогодні Андрій Андрійович Великий 3130 гр та 51 см. Він схожий на нас обох. Красивий ангел, що спустився з небес”.

З того часу щороку в день народження сина Катерина Велика публікує зворушливий пост, в якому знову і знову освідчується хлопчикові в коханні. 2024-й не став винятком. Так, у мікроблозі Великої з’явилася фотографія, на якій вона позувала разом із 4-річним сином, який сидів верхи на поні.

атерина Велика показала сина
атерина Велика показала сина

А також знімок, зроблений відразу ж після його народження.

Катерина Велика на кухні МастерШеф
Катерина Велика на кухні МастерШеф

“Наша перша зустріч. Кохання з першого погляду”, – підписала кадр Велика.

Зазначимо, що за останні півроку у житті найбагатшої учасниці МастерШеф відбулися кардинальні зміни. Влітку стало відомо, що Катерина подала на розлучення зі своїм чоловіком Андрієм Великим. Причини розставання зірка так і не озвучила, а просто попросила допомогти їй знайти хорошого адвоката з шлюборозлучних процесів.

Катерина Велика з МастерШеф повідомила про розлучення з чоловіком
Катерина Велика з МастерШеф повідомила про розлучення з чоловіком

Схожі статті

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.

Її перші прозорі колготи: Лілія Ребрик нарядила 7-місячну дочку, як принцесу

Шанувальники очманіли від крутого вбрання 7-місячної доньки Лілії Ребрик. Маленька Адель поводилася, як справжня модель. А які обновки з'явились у зіркової мами?