Рубрики: Фото та відео
19.10.2024 21:30

Красуня, котра співає корейською: Слава Камінська показала, яка у неї виросла дочка

Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура від Едгара Камінського. Мало того, що дівчина справжня красуня, ще й співає корейською.
Поділитися

Свій шлях в українському шоу-бізнесі колись Слава Камінська розпочинала з реаліті-шоу. З тих пір пройшло немало часу. Зірка виступала руками у дуеті, а потім стала сольною виконавицею. І мало хто міг подумати, що серйозну паузу у творчості їй доведеться взяти на піку кар’єри.

Тим не менш, співачка забрала своїх дітей та рушила за кордон. Зірка осіла разом зі спадкоємцями в Нідерландах. Їй стало нелегко, і вона відкрито про це говорила. І тим не менш, змогла подолати усі негаразди.

Разом з дітьми вона адаптувалася до нових реалій, а публіка навіть не помітила, як двоє її дітей надзвичайно виросли.

Слава Камінська показала, яка в неї виросла дочка Лаура

Слава Камінська показала, яка в неї виросла дочка Лаура

Зокрема, Камінська все частіше показує свою дочку Лауру, яка виросла справжньою красунею. Нещодавно вона показала, як її спадкоємиця від Едгара Камінського займається вдома вокалом, і не просто співає, а співає корейською мовою. Судячи з усього, дівчина слухає к-поп.

Слава Камінська показала, яка в неї виросла дочка Лаура. Скріншоти особистої сторінки співачки

У кадрі маленька принцеса постала в сині спідниці та білосніжній сорочці. Волосся в неї біле, а на обличчі макіяж. В руках вона тримає мікрофон та дивиться у нотну книжку.

Безумовно, зіркова мама може пишатися такою красунею-дочкою. І безумовно артистка демонструє свої почуття, зокрема материнські.

Нагадуємо, раніше сім’я потрапила у гучний скандал у зв’язку з новиною про втечу Едгара за кордон разом з обладнанням, яке необхідне під час операцій з пластики.

Пластичний хірург ніяк не відреагував на дані звинувачення, а от його колишня дружина Слава публічно вступилася за свого екс-благовірного та закликала уникати критики на його адресу.

Пізніше у її блозі неодноразово з’являлися фотографії з колишнім чоловіком, який приїжджав спеціально до дітей, аби провести з ними час.