Рубрики: Фото та відео
20.10.2024 12:59

Вона народила йому 2 дітей: хто та сама щасливиця, яка “вкрала” серце Святослава Вакарчука

Святослав Вакарчук після 20 років шлюбу пішов до іншої жінки, яка народила йому двох чудових дітей - хто нова обраниця співака і як же вона виглядає?
Поділитися

Кілька років тому Святослав Вакарчук, який є лідером популярного українського гурту “Океан Ельзи”, вразив публіку новиною про своє розлучення з Лялею Фонарьовою після двадцятирічного спільного життя. Причиною цього стало нове кохання музиканта, що викликало неабиякий інтерес до його нової обраниці.

У світі шоу-бізнесу ходили чутки, що новою коханою Вакарчука стала продюсерка Євгенія Яцута. Згодом стало відомо, що вона очікує дитину. Незабаром у пари народився син на ім’я Іван, якого назвали на честь дідуся Святослава.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його теперішня обраниця

Вже через деякий час ЗМІ повідомили про другу вагітність Євгенії Яцути. 2022 року у них народилася донечка, яку назвали Соломія. Ця подія ще більше привернула увагу до особистого життя Святослава Вакарчука, адже зміни в його житті зацікавили як шанувальників, так і журналістів.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його теперішня обраниця

Євгенія Яцута є співвласницею, директором і виконавчим продюсером компанії Radioaktivefilm, яка спеціалізується на створенні реклами для міжнародних брендів, а також на виробництві музичних кліпів і серіалів. Під її керівництвом компанія зарекомендувала себе як один із провідних гравців у сфері медіа та кіноіндустрії.

Святослав Вакарчук показав, як виглядає його теперішня обраниця

У той же час лідер популярного українського гурту “Океан Ельзи” Святослав, в одному з інтерв’ю розповідав про свої труднощі в особистому житті, зокрема, про те, що він рідко має можливість проводити час із сім’єю. Причини цього пов’язані з його активною діяльністю в умовах повномасштабного вторгнення в Україні.

Святослав постійно проводить благодійні концерти, які спрямовані не лише на підтримку військових, але й на підняття бойового духу всієї нації.