Влад Яма показав, до чого дійшов в США: “Пані хвилюється, що розвалимо польський ресторан”

Відомий український хореограф Влад Я вийшов на зв'язок та показав, до чого дійшов у Сполучених Штатах Америки і чому володарка ресторану вийшла з себе.

3 роки тому Влад Яма остаточно прийняв рішення про переїзд до Сполучених Штатів Америки. Для більшості його знайомих це не було неочікуваністю, адже він буквально мріяв про еміграцію. Зірку тримала в Україні здебільшого кар’єра, однак після 24 лютого все кардинально змінилося.

Тим не менш, хореограф сильно сумує за батьківщиною і часто говорить про те, що намагається допомогти Україні зі Штатів. Робить він це через фінанси. А фінанси в свою чергу здебільшого поступають через різноманітні благодійні заходи. Влад намагається брати участь в усіх можливих подібних ініціативах.

Влад Яма показав, чим займається в США

Влад Яма показав, які в нього стосунки з жінками, коли дружина поруч
Влад Яма показав, чим займається в США

Наприклад, нещодавно зірка показав, як проводить час разом з іншими артистами в іншому штаті, адже заради цього він покинув Флориду.

Захід мав статися у місцевому польському ресторані, в кадр потрапила володарка закладу, яка сильно розхвилювалася, що чоловіки зіпсують приміщення. А сама картина розгорнулася якраз під час підготовки учасників до виступу. Вони розклали свої інструменти, і навряд очікували, що жінка стане так хвилюватися через це. А Влад ще й посміявся з комічності ситуації.

Влад Яма показав, чим займається в США

Нагадуємо, що хореограф неодноразово піддавався серйозні критиці зі сторони своїх колег та співвітчизників через втечу. Зокрема, в інформаційному просторі постійно звучить думка про те, що танцюрист вже не зможе повернутися до України, навіть якщо захоче. Однак, як показує практика, Олег Винник намагається прорватися, і поки що його ніхто не може зупинити. Ба більше, навколо артиста розгорнулися неймовірні скандали, і він все одно крокує вперед.

Влад же поки що мовчить на рахунок повернення і дійсно адаптувався разом з родиною до життя на американський лад. Тим не менш, він може ще здивувати свою публіку.

Схожі статті

Даша пропагує книжки, а Вова – мультики: Дантес розповів про різні підходи до виховання дітей

Популярний артист Володимир Дантес раніше дотримувався світогляду чайлдфрі, проте з появою в його житті Даші Кацуріної його принципи кардинально змінилися.

Вона народила йому 2 дітей: хто та сама щасливиця, яка “вкрала” серце Святослава Вакарчука

Святослав Вакарчук після 20 років шлюбу пішов до іншої жінки, яка народила йому двох чудових дітей - хто нова обраниця співака і як же вона виглядає?

Заради коханої змінив професію: дружина Решетніка показала, на кого перетворився ведучий

Заради коханої Григорій Решетнік змінив професію. Дружина ведучого Христина показала, на кого перетворився зірка і чому. Все що близько до народу близько і сім'ї.

Наталія Могилевська показала свій заміський маєток, в якому живе не сама – все “по-багатому”

Незважаючи на те, що Наталія Могилевська має власну квартиру в Києві, більшу частину часу вона проводить саме в заміському маєтку - як же він виглядає?

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі, не стримавши емоцій: все сталося через колегу

Ведуча новин Марічка Падалко не змогла стримати емоцій у прямому ефірі і дала їм волю на очах у гостей та глядачів. Все сталося через колегу.

Вона сяє, він не відводить очей: Вакарчук показав ту саму жінку, яку йому вдалося ощасливити

Святослав Вакарчук показав, як ощасливив жінку, яка неочікувано увійшла в його життя. Її очі наповнені щастям, а він свої не відводить від неї.