Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі, не стримавши емоцій: все сталося через колегу

Ведуча новин Марічка Падалко не змогла стримати емоцій у прямому ефірі і дала їм волю на очах у гостей та глядачів. Все сталося через колегу.

Марічка Падалко — журналіст з величезним досвідом, фантастичними навичками та репутацією, яка розійшлася по усьому світу. Адже колись зірка потрапила у конфуз, який продемонстрував у рівень її професіоналізму. Знаходячись у максимально незручних умовах, вона продовжувала виконувати свої обов’язки і робила це блискуче.

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі через Буткевича

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко з трьома дітьми від Єгора Соболєва
Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі через Буткевича

Зараз Марічка Падалко також продовжує свою діяльність, хоча неймовірно переживає за свого чоловіка Єгора Соболєва, що 3 роки тому покинув пост народного депутата і став військовим.

Кожна зустріч з ним супроводжується сльозами. Адже вдома на чоловіка чекає не тільки кохана дружина, але і троє його дітей, які неймовірно сумують за батьком.

Але розплакалася нещодавно Марічка не через це.Так, у прямому ефірі ведуча звернулася до своїх колег та зізналася, що вимушена перервати тему, яку вони обговорювали, через вельми щасливу новину. На той момент стало відомо, що її колега Максим Буткевич повернувся з полону.

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі через Буткевича. Скріншоти з ефіру

Журналістка щиро посміхалася, але в якийсь момент всі присутні помітили, що її очі наливаються сльозами, які вона була вже не в силах стримати. Згодом вони потекли по щокам, а Марічка Падалко продовжувала посміхатися.

Присутні висловили сильне бажання побачити Максима, але заявили, що для початку необхідно завершити ефір, а потім вони матимуть можливість привітати Буткевича з довгоочікуваним поверненням додому.

Окрім того, журналісти в ефірі розповіли про те, як Максим працював у найнебезпечніших точках України та виконував свою роботу, не дивлячись на небезпеку для життя. Врешті-решт, його позбавили волі і великий проміжок часу він очікував обміну, який все ж таки для нього стався.

Схожі статті

Вона сяє, він не відводить очей: Вакарчук показав ту саму жінку, яку йому вдалося ощасливити

Святослав Вакарчук показав, як ощасливив жінку, яка неочікувано увійшла в його життя. Її очі наповнені щастям, а він свої не відводить від неї.

Красуня, котра співає корейською: Слава Камінська показала, яка у неї виросла дочка

Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура від Едгара Камінського. Мало того, що дівчина справжня красуня, ще й співає корейською.

“Прокинулась без набряків і супер”: Леся Нікітюк зізналася, як це бути 37-річною

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк святкує свій 37 день народження. Жінка не тільки поділилася ексклюзивними фото, а й зізналася. як ставиться до свого віку.

Одне повідомлення і достатньо: Репяхова показала, як за секунду розгубила Павліка

Молода дружина Віктора Павліка показала, як чини зі своїм чоловіком. Катерина Репяхова може це зробити з ним всього лиш одним повідомленням.

Вона у нього не єдина, але на все життя: Стас Боклан показав свою дружину – 38 років в шлюбі

Головний "папік" країни Станіслав Боклан майже 40 років свого життя присвячує лише одній жінці - своїй дружині. Як виглядає обраниця відомого актора?

Синьоокий блондин з зухвалою зачіскою: Даша Малахова показала 12-річного сина

Зірка українського телебачення Даша Малахова вирішила потішити шанувальників сімейним контентом. Вона не тільки показала, як змінився її молодший син, а й розповіла про його спортивні досягнення.