Рубрики: Фото та відео
23.10.2024 16:30

Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір: також вміє готувати

Суддя кулінарної програми МастерШеф Володимир Ярославський показав, з ким замість Мартиновської проводить вечір. Такі моменти найщасливіші, і зірка розділив їх не з Ольгою.
Поділитися

Володимир Ярославський відноситься до тієї категорії знаменитостей, які все життя вдало приховують бажані його аспекти від очей публіки. І так само можуть легко познайомити фанатів зі своїми батьками або друзями.

Тобто, такі діячі шоу-бізнесу як правило все тримають під контролем, і в них це непогано виходить. Але єдине, чого вони не в силах проконтролювати — це чутки, які виникають на тлі їхньої таємничості. Чим секретніше особисте життя, тим більше інтересу виникає у аудиторії, а чим більше інтересу, тим більше пліток.

Саме тому Володимир Ярославського вельми швидко почали підозрювати у романі з колегою Ольгою Мартиновською. Разом вони виглядають просто фантастично, багато часу проводять разом, постійно співпрацюють і навіть беруть участь у романтичних фотосесіях. Але зараз Ольга відкрито говорить про те, що її серце зайнята, і не Володимиром, а іншим чоловіком. Цікаво, що він також ресторатор, також кулінар, і також публічна людина.

Володимир Ярославський програв йому лише в одному — у зрості. У своєму ексклюзивному інтерв’ю Ольга якось зізналася, що для неї це неймовірно важливо в чоловікові, аби вона відчувала його силу.

Володимир Ярославський показав, як проводить вечір у сімейному колі

Володимир Ярославський показав, як проводить вечір у сімейному колі

Але Володимир Ярославський тим часом зовсім не страждає. Навпаки, він насолоджується часом, який проводить разом зі своєю сім’єю. Так, свій вечір він присвятив не Ользі, а батько, який виявився його точною копією.

Так, на особистій сторінці шеф-кухар соціальні мережі Instagram з’явилися нові кадри, на яких можна помітити двох лисих чоловіків: один з них сам Володимир, а один — його батько.

 

Володимир Ярославський показав, як проводить вечір у сімейному колі. Скріншоти особистої сторінки зірки

А заняття в них було надихаюче – приготування лосося. Батько та син разом проводили час на кухні під час чаклування над лососем.