Рубрики: Фото та відео
29.06.2023 20:12

Репяхова зареклася одягатися як бабуся і приміряла плавальний скафандр: Павлік не впізнає дружину-амфібію

Катерина Репяхова – молода дружина народного артиста України Віктора Павліка, яка стала досить відомою українською блогеркою та засновницею власного дитячого бренду одягу.
Поділитися

Катя стала справжньою лідеркою думок, оскільки її думка насправді є дуже важливою для її підписників. Дівчина завжди була дуже відвертою зі своєю аудиторією і саме це цінують її прихильники. Нині відвертість є дуже гарним засобом для того, щоб привернути до себе увагу широкої аудиторії. І Репяхова дуже вчасно це зрозуміла.

Репяхова і Павлік

Катя розповідає про свої будні, а вони у неї досить насичені, оскільки жінка багато часу проводить зі своїм сином, який є цілим всесвітом для неї. Заради свого сина Михасика дівчина навіть відкрила бренд одягу, який спеціалізується на якісному дитячому одязі.

Але й про себе Репяхова не забуває і дуже любить моду. Оскільки дружина Віктора Павліка є достатньо відомою та публічною, вона є амбасадоркою деяких українських брендів, і це не просто так, а через те, що Репяхова робить гарний контент.

За собою і своїм стилем Катерина стежить досить ретельно та  обирає іноді дуже цікаві образи, які не завжди відповідають її віку. Варто нагадати, що їй зараз 29 років, і це саме той вік, коли жінка квітне.

І Катя, як і всі модниці стежить за трендами, а вони іноді бувають доволі дивними. Наприклад, останні роки дуже популярним став стиль з 80-х та 90-х. Але його часто у місцевих колах називають бабусиним. Так і Репяхова одного разу натрапила на критику через купальник у такому стилі.

“Минулого року підписниця (і не одна) написала, що в мене купальник, як у старої бабки”  – розповіла Катя.

Сторі Катерини

Про це жінка зізналась у своєму інстаграм, але цього року одягнула сумісний чорний купальник аби нікого не підводити. Звісно, на критику всі реагують по-різному, а Катю це зачепило.