Репяхова зареклася одягатися як бабуся і приміряла плавальний скафандр: Павлік не впізнає дружину-амфібію

Катерина Репяхова – молода дружина народного артиста України Віктора Павліка, яка стала досить відомою українською блогеркою та засновницею власного дитячого бренду одягу.

Катя стала справжньою лідеркою думок, оскільки її думка насправді є дуже важливою для її підписників. Дівчина завжди була дуже відвертою зі своєю аудиторією і саме це цінують її прихильники. Нині відвертість є дуже гарним засобом для того, щоб привернути до себе увагу широкої аудиторії. І Репяхова дуже вчасно це зрозуміла.

Репяхова і Павлік
Репяхова і Павлік

Катя розповідає про свої будні, а вони у неї досить насичені, оскільки жінка багато часу проводить зі своїм сином, який є цілим всесвітом для неї. Заради свого сина Михасика дівчина навіть відкрила бренд одягу, який спеціалізується на якісному дитячому одязі.

Але й про себе Репяхова не забуває і дуже любить моду. Оскільки дружина Віктора Павліка є достатньо відомою та публічною, вона є амбасадоркою деяких українських брендів, і це не просто так, а через те, що Репяхова робить гарний контент.

За собою і своїм стилем Катерина стежить досить ретельно та  обирає іноді дуже цікаві образи, які не завжди відповідають її віку. Варто нагадати, що їй зараз 29 років, і це саме той вік, коли жінка квітне.

І Катя, як і всі модниці стежить за трендами, а вони іноді бувають доволі дивними. Наприклад, останні роки дуже популярним став стиль з 80-х та 90-х. Але його часто у місцевих колах називають бабусиним. Так і Репяхова одного разу натрапила на критику через купальник у такому стилі.

“Минулого року підписниця (і не одна) написала, що в мене купальник, як у старої бабки”  – розповіла Катя.

Сторі Катерини
Сторі Катерини

Про це жінка зізналась у своєму інстаграм, але цього року одягнула сумісний чорний купальник аби нікого не підводити. Звісно, на критику всі реагують по-різному, а Катю це зачепило.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.