Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

Як відомо, Марія Назарівна Яремчук вже багато років не виступає на великій сцені. Хіба що виконавиця зробила виключення для Євробачення і минулого року вийшла до глядачів у Ліверпулі.

Останній рік вона була зайнята виробництвом документального фільму про її батька Назарія Яремчука і зібрала дуже позитивні відгуки зі сторони глядачів. На даний момент стрічку показують в кінотеатрах та різних стрімінгових платформах.

Марія Яремчук публічно розповіла про свої почуття

Марія Яремчук розповіла, хто відмовився знятися у фільмі про її батька
Марія Яремчук публічно розповіла про свої почуття

У цій непростій справі Марію підтримала велика кількість зірок, а тому на їхніх особистих сторінках соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нагадування про те, що варто подивитися даний продукт.

Марія Яремчук тим часом також дарма не гає часу і днями опублікувала публікацію, яку присвятила людям, що до єдналися до створення цієї стрічки, і до кожного звернулася окремо.

Усі перелічені люди напряму відносяться до тріумфу артистки і команди і як ніхто добре розуміють, наскільки непростим, але захопливим цей шлях був.

На цей раз Олександр Пономарьов, ім’я якого постійно зв’язують з артисткою, залишився не при справах. Нагадуємо, що не так давно зірка стала матір’ю, і чоловіку почали прописувати батьківство над її дитиною. Подейкували, що Олександр Пономарьов дійсно може бути татом. Після тривалої паузи Марія Назарівна вийшла на зв’язок і заявила, що насправді їх нічого не пов’язує, а її коханому подібні чутки чути просто неприємно.

У твою чергу Олександр Пономарьов також зробив заяву, і вперше зізнався, що в нього є обраниця. Для дитини Марія Назарівна він в свою чергу став хрещеним батьком. Хоча до цього зірки не бачилися більше п’яти років. Можливо налагодженню такого зв’язку посприяли якраз плітки в мережі.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".